dijous, 27 de setembre del 2012

Ingrid Michaelson



Ingrid Michaelson. Una veu que no et deixa indiferent, i que es declina en un currículum impressionant de sèries i d'anuncis a la TV. A més que, la jodia, és super simpàtica! Preneu un tema que m'encanta com The Way I Am, i mireu com el transforma en versions rap (jo la prefereixo a l'oficial!), punk (llàstima no haver trobat cap video amb la qualitat que es mereix) i aquesta altra senzillament impressionant!

4 comentaris:

sinfu ha dit...

Olé!!!! entro al blog i veig que sóc el visitant que fa pujar el número 40.000!!! Tinc premi? o seré com aquell turista?

sinfu ha dit...

Això ha passat a les 20 hores (21h peninsulars) i a sobre m'agrada aquesta Ingrid!!!
per cert, data històrica al Parlament....

Roy Batty ha dit...

Crec que no és ja un secret per a ningú que la classe política analitza acuradament el nostre blog per elaborar les seves estratègies. Ens va passar amb l'Artur, al que les nostres critiques sense pietat van obligar a canviar de rumb, i després de passar per General Optica, ara sembla fins i tot honest. I el mateix ha passat amb la declaració del Parlament de Catalunya, que no ha dubtat en solemnitzar els nostres 40'000 visitants amb la seva declaració institucional.

Parlant de moments històrics, no puc sinó afegir la meva emoció pel fet que hagis estat tu, que vas obrir el primer post d'aquest blog, qui hagi gaudit del privilegi de ser el visitant que hagi superat la xifra dels 40'000 visitants. No puc sinó afegir que ha estat un honor compartir aquestes pàgines amb tu. Llarga vida, Sinfu.

Roy Batty ha dit...

Canviant de tema, si que té una veu collonuda i me cau super bé.