dilluns, 17 de setembre del 2012

com en Orlando, la lideresa també ens ha deixat ...

Unint-nos als panegírics ditiràmbics de la premsa espanyola, el GS lamenta profundament la dimissió d'aquesta gran dona. Volem subratllar en el seu haver que sabia combinar una minúscula estatura com estadista amb un enorme talent en el camp de l'humor polític que s'ha mostrat enormement contagiós. Tenim un exemple en aquest gran professor en màsters de comunicació que, al seu blog de El País, deia: Un reloj de pulsera, con una vistosa correa con la bandera de España, le acompañaba en este momento difícil. Aguirre no improvisa. La hora de España está en su mano. Al mateix diari, tenim un altre exemple amb na Soledad Alcaide: se le puede reprochar el populismo, su liberalismo selectivo o incluso cierta chulería y displicencia ante los rivales, pero nunca su capacidad para ver de lejos por dónde cambia el viento. Li estaran fent el llit a Rajoy i preparant la remplaçant? Ens estan preparant un altre 23 de Febrer i aquesta no té pensat escapar-se per les finestres? Li han trobat alguna cosa que fa que lo de l'estació de l'AVE de Guadalajara acabi semblant broma i hagi hagut de marxar una mica ... ràpidament. O potser ... En fi, Sinfu, trau el Tullamore, ni que sigui per les dues setmanes que la perdrem de vista i per no aguantar totes les rucades que haurem d'escoltar dels fidels servidors de la premsa mentre li preparen el retorn.

7 comentaris:

sinfu ha dit...

Què tal si trec El Güisky Chely? perquè de Tullamore, ara mateix no en tinc

sinfu ha dit...

Em sembla que la data no la tenen clara encara, però llegint el què diu aquest gran amic de l'Aguirre, la cosa no és cap acudit!

Roy Batty ha dit...

Bé, ja comencen amenaçant amb l'exèrcit. Ara només falta que tornin a ocupar Montjuïc i a instal·lar els canons i ja haurem fet el camí d'una democràcia que mai no ho fou.

Roy Batty ha dit...

Bé, ja comencen amenaçant amb l'exèrcit. Ara només falta que tornin a ocupar Montjuïc i a instal·lar els canons i ja haurem fet el camí d'una democràcia que mai no ho fou.

Israel Hands ha dit...

Si tios aquella gran periodista de telemadrid,Curri Valenzuela,l´altre dia va proposar no sé què de treure uns tancs al carrer.
I és obvi que l´Esperanseta prepara el seu assalt final,potser parint un nou partit d´extrema dreta.Mentre,però sembla que li han oferit una nova feina al sector turístic.(disculpeu que no posi cap enllaç,però això va lent amb collons.A veure si canviant de navegador ho puc arreglar o és que ja gasto tecnologia antiga)

Roy Batty ha dit...

Home, Hands. Si aquesta és l'excusa per no passar-te, puc alleugerir la pàgina al màxim. Però no diguis que és a causa de la performance de la pàgina que has decidit no passar-te més, que me ficaràs molt trist, home.

Israel Hands ha dit...

Bueno no sé si és el lloc adient per a explicar-ho,però ma mare va patir el passat Diumenge 15 un vessament cerebral i s´ha tirat uns quants dies a la UCI.Afortunadament es va recuperant,tot i que encara és al hospital.Si no passa res,demà li faran una ressonància magnètica i l´enviaran cap a casa,doncs sembla que l´hematoma que té el va absorvint el propi cos poc a poc.En fi nois,coses de l´edat.