divendres, 14 de setembre del 2012

El Gran Wyoming i la independència de Catalunya



El Gran Wyoming i la independència de Catalunya (la part espanyola de Catalunya, voldria recordar, si se'm permet). Un vídeo tonificant que s'ha de veure junt amb aquest altre sobre les reparticions: el que'ns separa i el que'ns ha unit, com el Fòrum de les Cultures. Bé, afegim també aquest altre sobre el tractament de la manifestació pels mitjans informatius espanyols, en particular TVE. I vinga, va, el darrer fent al·lusió a un gran periodista que va haver d'exiliar-se de Catalunya: Hay que romper con Cataluña por el bien de España. Clar que, preocupat per no deixar el protagonisme humorístic en mans d'el Gran Wyoming tenim, d'una banda, el govern espanyol. I, d'una altra banda, aquest gran còmic que és en Artur Mas, el Mariano Ozores català. De totes maneres, el govern espanyol sap que té a les mans una arma letal per contrarestar els sentiments d'independència catalans: la Lliga Professional de Futbol. Per acabar, afegir que el seny el trobes on menys te l'esperes ...

14 comentaris:

sinfu ha dit...

Gr]acies Roy i Wyoming pel tip de riure!!!

Roy Batty ha dit...

Aquest clown d'en Mas, es que me supera! Estic gairebé segur que deu veure la cosa sota el prisma d'una mena de Commonwealth amb la cara del rei les pessetes, com moneda única i ell com a primer ministre de la colònia.

sinfu ha dit...

De fet, aquest Artur també ho faria millor

Roy Batty ha dit...

El que m'està passant pel cap, és que no sigui que l'Artur i les seves neurones hagin confós la bandera de l'estat català amb la de Puerto Rico. I arran d'aquesta confusió mental, s'hagi dit que el que la penya exigia era un estat associat al regne d'Espanya, on ell seria el governador permanent.

Roy Batty ha dit...

De totes maneres, sembla que l'Artur està començant a pensant en algunes de les carteres del primer govern de l'estat associat inter-dependent: economia, marina, afers exteriors, turisme i cultura ... Seguirem informant.

Roy Batty ha dit...

Dues per en Mas: Un dret no és quelcom que algú t'ha de donar. Un dret és el que ningú t'hauria de treure. I aquí va l'altre: Si vam nàixer amb dos ulls, dues orelles i una llengua ... Hauríem de veure i escoltar dues vegades abans de parlar

Roy Batty ha dit...

Tota una lliçó de ninguneo suplementari d'en Navarro i en Rubalcaba: Navarro diu que Espanya serà federal o no serà i Rubalcaba avisa Mas: Si vol tallar, ens tindrà en contra". Que no va ser en Mas qui era al carrer el 11 de Setembre, sinó el poble! I si es volen ficar en contra d'algú, que tinguin al menys clar en contra de qui ho faran. A part del poble (ja que sembla que segueix sense interessar-lis), al menys el 30% dels votants del PSC. Si es que, aquest parell, per no fer cap esforç intel·lectual, no fan ni el de llegir-se el seu propi diari: El País!

sinfu ha dit...

"Nova coalició electoral pro-espanyola. No! Anticatalanista, es mes correcte."

sinfu ha dit...

Algú ho havia de dir!!!

Roy Batty ha dit...

Però si no para de recordar un munt de coses. El que passa és que els altres segueixen amb el seu autisme ... Gràcies a ell, les víctimes del terrorisme van ser recordades per primera vegada al parlament espanyol!

Roy Batty ha dit...

Seguint amb el sentit de l'humor ... macabre, en aquest cas. Quan vulguin jugar a fer por amb lo malament que li aniria a la part sota administració espanyola de Catalunya si fos independent, no us oblideu d'aquest article: Més de 120.000 persones reben ajuda del Banc dels Aliments de Barcelona, el doble que l'any 2009

Roy Batty ha dit...

Retrospectivament, aquest vídeo de na Rosa Díez també és ilustratiu de la democràcia espanyola i el seu sentit de l'humor. Sobre tot quan diu allò de que: la consulta sobre la independencia excede las competencias autonómicas! (...) No cree el gobierno que ha llegado la hora de que se actúe de forma que quede claramente establecido el principio de jerarquía del Estado? I aquesta pàjara és la que voten els que han perdut la confiança en el PSOE, sabes? La que té pujar com la bromera si es convoquessin eleccions.

Roy Batty ha dit...

Ja hi som, l'Amical del Paredón (Manos Limpias) es querella contra Mas per sedició i coaccions a les institucions de l'Estat ... Ara només falta que surtin els militars i ja hi som tots altre cop. Trucarà en JuanKar aquest cop l'Artur per dir-li: Tranquil, Artur, tranquil?

Roy Batty ha dit...

Per cert, que el vídeo d'en Wyoming ha desaparegut de La Sexta amb nocturnitat i alevosia i no soc capaç de trobar-lo en lloc. Aviam, Hands. Tu que ets el millor per aquestes coses. Aviam si el trobes, passes l'enllaç i el tornem a penjar, què collons!