diumenge, 18 d’agost del 2013

Amsterdam 2013 - notes personals: amazing !!!

De dalt abaix, aquesta sèrie d'imatges comença amb un museu insòlit. Continua amb una botiga que, tot i no tenir l'encant de la de Basel, té el seu punt. I s'acaba amb una vitrina molt particular, que estic segur que'n Stephen King sabrà apreciar adequadament. 

Al mig trobareu les imatges de dues vitrines que me van cridar l'atenció. La de l'esquerra, per la naturalitat amb la que es barregen begudes que potser no estiguin autoritzades per tot arreu, amb d'altres que si ho estan. La de la dreta ... mireu, sols d'imaginar que en Johan Cruyff consumís aquesta marca de piruletes, mentre tota la premsa alabava que hagués deixat de fumar ... és que me moriria de riure!

Sobre les imatges que podeu trobar a la part inferior ... perdoneu, però es que no sé que puc afegir que elles no diguin ja per si soles.

Va, si, diré alguna cosa. Vaig adorar la naturalitat amb la que tots aquests productes estaven en venda. Puc assegurar-vos que, tret de la penya que venia de països on estan prohibits, no vaig veure gent del país fent cua per entrar. I vaig recordar-me de la penya que aguantava caravanes per anar a veure cinema porno a Perpinyà, i totes les sales que van haver de tancar per falta de public quan aquest tipus de cinema es va autoritzar a casa nostra. I pensant en aquestes coses, vaig adonar-me que no ha canviat gens ni mica el meu sentiment cap a la gent que no pensa en altra cosa que en prohibir als altres que decideixin el que han de fer amb les seves vides.