dimarts, 13 d’agost del 2013

Passats Tèrbols (1984)



Bé, regirant calixos per Sabadell, vaig trobar algunes fotografies, (menys de les que pensava trobar) de la nostra gira atlàntica de 1984. Voldria pensar que no m'equivoco i que va ser aquell estiu. Les dues fotografies superiors a l'esquerra són a Santander, i la superior a la dreta a un bosc d'eucaliptus a Galícia, on en Hands fa el mono. Ara bé, les dues inferiors són a Praia Samil i a Vigo. No em deixa indiferent la similitut dels colors que vesteix en Hands amb els de l'uniforme de la Guardia Civil o de la Legión! Ara que, en Long John amb espardenyes i mitjons blancs esportius, va crear escola en el món de la moda, per no parlar del color de la camisa ...

Ah, quins temps! Praia Samil, bressol d'una banda imprescindible per  qualsevol amant de la música dels vuitanta: Mercator & Cia, amb els temes dels seu únic single. 
  • Cara A: No plantes ajos en mi tumba.
  • Cara B: Cementerio en el Atlántico. 
L'Assumpta encara té dubtes sobre la qualitat dels espaguetis quadrats o rodons? 
I el Doc, s'ha despenjat mai més la càmera o encara la porta al damunt? 

2 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Sinfu, espero que no t'importi que, com a community manager assalariat del GS, m'hagi permés la llibertat de retocar un xic el look and feel de la teva composició fotogràfica. Pel que fa a les fotos, he de confessar que no he pogut fer res amb el look d'en Long John i el feel que't deixa al cos veure'l amb aquesta pinta. D'una banda, me demano la cara que haurien posat els seus milers de fans si mai l'haguessin vist d'aquesta guisa. D'altra banda, no puc sinó constatar que l'amor és un dels sentiments més forts que existeixen en aquest mon: es que sinó, lo de la Castanheira amb aquest home, es que no no té cap explicació racional, vaja.

sinfu ha dit...

Assalariat? cobres en sobres o en espècies?
No hi ha manera de poder composar les fotos, no sé com ver-ho.
I pel que fa al Long John i la Castanheira, que vols que et digui, no tinc cap explicació racional!