dilluns, 19 d’agost del 2013

Amsterdam 2013 - notes personals: funny people !!!

Permeteu-me que comenci dient que, per tot arreu on vàrem anar, vam tenir la sort de trobar gent molt educada: segurament en Van Gaal estaria de vacances en un altre país. Però és que, a més, vaig trobar un sentit de l'humor informal que'm va guanyar ràpidament. Us passo tres exemples entre un munt d'altres. L'imatge de dalt està presa a l'entrada nord de la plaça Max Eeuweplein, al costat de la zona de lleure nocturn de Leidseplein. El pòrtic, d'inspiració clàssica, va ser dissenyat el 1991 pel bureau d'arquitectes Zaanen Spanjers amb aquesta inscripció: Homo sapiens non urinat in ventum. Una advertència perquè la penya no faci el que no ha de fer a les galeries que donen accés a la plaça?
A continuació, la vitrina d'un bar on, malgrat servir cervesa americana, van decidir anomenar-lo Beer Temple. Si la visita de la pàgina web ja et dona ganes d'agafar l'avió per anar-hi, els concerts que programen semblen prometre (Grateful Deaf, el 26.08) i les fotos que tenen penjades al facebook, tot i no ser les del 1916 (de res, Orlando), també semblen anunciar un ambientasso particular.
I ja per acabar, una imatge d'un Coffee Shop, el Double Reggae que me va fer molta gràcia per la inscripció: In God We Trust. All Others Pay Cash! que. tot i ser el titol d'un bestseller de Jean Shepherd, li donava un toc simpàtic a la vitrina.