diumenge, 5 de desembre del 2010

bajo la sal ...

Bajo la sal és el nom d'un thriller mexicà inquietant, rodat al 2008. El film va sobre una sèrie de crims que es produeixen a les salines de Guerrero Negro (Baixa Califòrnia, Mèxic), però millor que us llegiu l'argument l'argument al wiki (en aquest cas, molt més complet que a imdb). Però no he obert aquest post perquè vulgui parlar del film (tot i que, els que tinguin la casa plena de Barbies, ... en fi). He obert el post perquè m'he quedat com vulgarment es diu de pasta de boniato quan he vist les salines de Guerrero Negro, les més grans del mon.

Punxeu dues vegades sobre els vídeos a fi de veure'ls amb el seu format original i gaudiu dels paisatges. Ara ja sols puc esperar que, quan aneu de visita a La Ràpita i veieu en Hands amb un gran ganivet a la mà, penseu més aviat en el pop que està preparant i no sortiu corrent cap a la platja demanant una ajuda que ningú us podria ja donar MUAHAHAHA.

19 comentaris:

Fluvià Rivers ha dit...

Salines Brutals!!! Bé, no sé on posar-ho i per això ho faig aquí. No tinc perdó de Déu!!!! He estat altre cop desconnectat de la tripulació, miraré, procuraré no fer-ho més!!! En fi, no sé què dir. Espero que tota la tripulació estigui bé!! Per aquí a la Garrotxa el fred comença a fer de les seves...ahir -9º a la capital...per tremolar. He tingut uns mesos molt i molt DENSOS, ara penso agafar-me les coses amb més tranquilitat... deixo una cançó que us la dedico a tots vosaltres, m'agrada i espero que a vosaltres també!!! Una abraçada a tothom!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Inr94kQ6-h0

Israel Hands ha dit...

Si senyor,les salines més gran del mon,allà on just davant van les balenes a fresar i al costat del Desert de Vizcaíno.Ara que,hom sap que la sal conserva i no sé si és massa bona idea tenir els morts igual que un bacallà,que a la llarga t´exampen per collons.

sinfu ha dit...

Ara suposo que haurem de fer un "remake" de la pinícula a les salines d'en Hands...

Roy Batty ha dit...

Si, però que no sigui de por, eh?

Israel Hands ha dit...

Amb la família Monster,com vols que no sigui de por?

Roy Batty ha dit...

No, si els monsters no feu por, tio. Jo només volia dir que no surtin a la "peli" en Ramon Alfonso Mata, el Padre Mundina o la Sor Citroën, que llavors agafo la serra mecànica aquella amb la que'n Sinfu feia cursos de Formació Professional a Mollet, i no responc dels meus actes.

sinfu ha dit...

Si vols la serra mecànica jo te la deixo, cap problema!

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. No podríeu jugar a casa al Monopoly, com fa tanta gent?

Roy Batty ha dit...

I tu, Hands? No has trobat mai cap cos momificat a la muntanya de sal que teniu al costat del xalet? Vinga, home. Treu l'anecdotari per aquest public al que tanto quieres y con el que tanto bebes

Israel Hands ha dit...

Doncs no,no n´he trobat cap.Entre altres coses per què és tanta la demanda de sal (actualment estem venent la sal de desgel a preu de sal fina comestible),que les muntanyes no s´aguanten d´un any a l´altre.Però podries visitar les de Bex a veure si en trobes cap.

Roy Batty ha dit...

Si, home. A Bex? On et creus tu que va la sal que produïu? Si haguessin de salar només amb el que surt de Bex, aniríem aviats. De totes maneres, para compte si un dia veus un fora borda que deixa un paquet sota la muntanya de sal.

Roy Batty ha dit...

Desíamos anteayer sobre les reserves de sal ... No que, parlant de les previsions de la nevada que s'espera de demà a diumenge, el diari publicava avui que, encara no ha començat l'hivern i, les Salines del Rhin, tenen ja un dèficit de 30'000 tones al seu stock en relació a desembre del 2009 (la situació és similar a Bex!). I que en previsió d'una penúria, la societat ha decidit d'augmentar les seves reserves i d'invertir 30 milions de francs per engrandir la zona d'emmagatzematge.

sinfu ha dit...

Aquí s'espera neu a partir de demà, vol dir que Hands, espavila i envia'ns sal!

Roy Batty ha dit...

Espero que no es quedessin sense l'any que'm va portar els dos sacs! Podeu creure que encara tinc sal de la que va portar?

sinfu ha dit...

és que si em diguessis que ja t'has acabat tota la sal no m'ho creuria! o estaria molt preocupat per la salut de la teva família!

Roy Batty ha dit...

La veritat és que ja comença a tenir com un regust i me sembla que Lluïsa està pensant en fer una pila de coses a la sal. Jo li he dit de guardar-la per la rampa del pàrquing, que mai se sap. En fi, us tindré informats!

Israel Hands ha dit...

Doncs les coses van mal dades per què hi ha dèficit de sal a tota Europa,fins al punt de que les salines de Santa Pola i Salinera Española(Eivissa i Torrevella)l´estan portant d´Alexandria.I aquests l´estan subministrant amb comptagotes.A nosaltres ja se´ns ha acabat la sal de desgel i hem comprat 3.000 Tons. a Algèria,però no està clar que aquests en vulguin vendre més.

Israel Hands ha dit...

I batty,m´estranya que encara et quedi sal després dels dos hiverns terribles que porteu.No cal que et digui que et farà més profit per a la rampa del garatge i a la porta de casa,que no pas si te la vols acabar tota cuinant a la sal.

Roy Batty ha dit...

Home, tant com terribles, terribles ... Com diuen per aquí quan algú fa semblant de queixar-se: estem en hivern i és normal que faci aquest temps!. No, home. La cosa està en que me la vas portar amb tanta ilu i carinyo que no anava a llençar-la per terra, com comprendràs. També és veritat que la rampa del pàrquing i l'entrada a l'escala son parts comunes i que és entre tots els veïns que s'ha de pagar la sal. No faltaria més!