diumenge, 12 de desembre del 2010

GS, AG - Resum del Consell d'Administració

Aquest diumenge 12 de desembre de l'any de gràcia del 2010 (en fi, lo de la gràcia, a qui se la faci), el consell d'administració del GS es va reunir al magatzem del darrera de la botiga de Kathleen Noonan, a Cork (Es veu que li devia un favor al Sinfu, per una frase que tenia que veure amb "his squeal". Deixe'm-ho així: Ah! La foto d'abaix, encara que fiqui el seu nom, crec que no és ella). El consell va avaluar molt positivament el nombre total de visites, no sense advertir que l'absència injustificada de Mr. Long John i de Mr. DontGiveOne, així com la galvana manifesta d'altres membres, estava posant en perill el futur de la pàgina i dels seus enllaços més coneguts: com ara el de Catalans Universals.
Si el president Visente va sortir amb proposicions de l'estil d'una nit al Molino o d'un pernil de bellota per atreure els desertors, el consell d'administració no es va deixar impressionar i va amenaçar amb una lectura de El Capital per Sor Citroën si els xifres no tornaven a anar a l'alça. Que no es podia entendre que hi haguessin moltes més connexions des d'Irlanda que des d'Espanya. I que el comentari de que era perquè en Sinfu ficava fotos de Miss Irlanda amb l'adreça del GS a les butxaques dels clients que acompanyava a la porta, no seria retingut a les actes per calumniós. Sobre l'anàlisi de les xifres, es va demanar que fos l'insigne Long John, Dr. en Mètodes d'Anàlisi Quantitativa, qui les examinés i en fes un informe qualificat a l'intenció de l'honorable Dr. Israel Hands. Més informació a La Vanguardia.

15 comentaris:

sinfu ha dit...

Collons amb les estadístiques! és veritat que la senyora noonan és amiga meva, la seva filla vull dir perque ella ja és morta. i si us plau, el "capital" no XD!

Roy Batty ha dit...

Espera, la mare no té res a veure amb el contingut de l'armari frigorífic, oi? Es que després del film "Fried Green Tomatoes" hom ja no sap el que menja.

sinfu ha dit...

No home no! em sembla que beus massa i veus moltes pinícules... quan vinguis et portaré al mercat i ja veuràs la parada...

Roy Batty ha dit...

Ok! Però sàpigues que tot el que porto al cos és un Nestea que he begut amb el Strudel amb gelat que hem sopat. Ara bé, si Mrs. Noonan no té res a veure amb l'armari frigorífic, el mercat és al que tu treballaves?

sinfu ha dit...

of course! hi vaig estar 5 anys...

Israel Hands ha dit...

I la paradeta de mrs.Noonan és aquella del porc alal?

Israel Hands ha dit...

Home,i ja que el bloc te consell d´administració no estaria de mes que es fes públic els noms del conseller delegat i del secretari,(el presi no cal,que ja has dit que és en Visente).I el del tresorer tampoc cal,per motius obvis.

Israel Hands ha dit...

Jo el que veig és que tenim un deute amb el mercat asiàtic,africà i sudamericà.I aquest darrer és estrany per què entre les visites que hi fa el Doc i les alusions a casa lily...Ui, a veure si ara li estic donant excuses per a anar la recerca de testimonis sedimentaris a l´Himalaia o al Kilimanjaro.

Roy Batty ha dit...

Mira, per lo de l'organigrama et deixo veure amb el Sr. Sinfu. I per lo d'omplir el mapa amb el Dr. DontGiveOne. Perquè a mi, ara mateix, el que me té mosca de veritat, és que el voyeur aquest dels prismàtics hagi passat cinc anys fent el ronso al English Market i ens vulgui fer creure ara que mai s'ha fet una foto amb el davantal i el barret de Maurice Chevalier. El nostre public té dret a saber, Sinfu.

Israel Hands ha dit...

Crec que l´English Market ja no és el que era des de que el Sinfu ho va deixar.

Roy Batty ha dit...

Es veu que és exactament el que diu entre plors cada vespre Mrs. Noonan a Kay O'Connell.

Israel Hands ha dit...

Home,és possible que mrs.Noonan vagi a fer unes pintes al Heinchy´s per si ensopega amb ell.

sinfu ha dit...

Ja ho veieu, campió del GS!!! serà perque faig servir la web per escoltar la ràdio i els partits del Barça.

sinfu ha dit...

Sobre el mercat ja ho diré alguna cosa, no desespereu...

Roy Batty ha dit...

No he entès res que té a veure el Barça, el web i la ràdio amb Mrs. Noonan i Kay O'Connell ... però clar, coses més rares s'han vist! Ara bé, me quedo amb que'ns passaràs una foto teva al English Market. Sempre has estat un home de paraula, Sinfu. No ens defraudis ara!