dissabte, 11 de desembre del 2010

y quien es él? y a que dedica el tiempo libre?

Sé que la tripulació del Flint està impacient per saber on es pot estar amagant en Peter DontGiveOne. Doncs bé, la unitat d'informació, després de no poques recerques i d'un esforç pressupostari sense parell, va  haver de subornar en Vito Genovese, que pràcticament va buidar la bodega d'en Tito Carlos . I Vive Dios que ens va donar l'informació que buscàvem -bé, i també dues hores d'informació sobre el grup de les folcloriques que ningú li havia demanat,  En fi, que sabem de bona tinta que'n Doc està organitzant una mena de sopar de Solstici d'Hivern, amb barra lliure de birra, i tot a 3€ !!!. Si, amics. Una estafa més d'aquest grup mafiós que es fa anomenar el GRAMP.  En fi, no li digueu a ningú, però estem preparant una operació comando per acabar amb aquestes enganyifes que no serveixen més que per rentar els diners guanyats il·lícitament amb les matricules i altres negocis dubtosos dels que no parlarem aquí, sinó als tribunals. I el pitjor de tot és el grup que han escollit per amenitzar la nit del solstici:  mare meva, si sembla que estiguin traient-li la pell en viu a un gat!  No sé, segur que'n Sinfu hauria pensant en quelcom més acadèmic, de l'estil Erasmus, o més beyond encara, que ell és un tio molt viatjat.

8 comentaris:

sinfu ha dit...

Bé, jo proposo rebentar la festa portan-hi el grup d'acció directa "The Fary people" comandat pel Bou i el wassa. I tens raó amb el grup de nipones, com a mínim tenen més "ganxu"...

Roy Batty ha dit...

Hòstia, "The Fary People"? Aixo és artilleria pesada, Sinfu. I a sobre amb en Bou i en Wassa com Batman i Robin ... Bé, a mi, com la sang no m'agrada, potser me decideixi a escoltar la musica.

Roy Batty ha dit...

Clar que, podria ser encara més sagnant!!

Roy Batty ha dit...

Caram, Hands! Tant han baixat els preus de la teca i del beure des de la darrera vegada que vaig estar a BCN?

Israel Hands ha dit...

No sé per què ho dius,però jo no he notat res.

Roy Batty ha dit...

Collons, que si et mires el pòster la barra lliure de birres està a 3 euros. Mamma mia! Per mi que'n Toloriu acabarà explicant encara una vegada lo del cercle únic versus el doble cercle.

Israel Hands ha dit...

No m´havia fixat,però entenc que per tres euros et pots fotre totes les birres que vulguis?Ara entenc lo del cercle doble:és el mateix que el cercle únic,però després d´haver passat per la festa.

Roy Batty ha dit...

Molt bo, Hands! Ets únic per saber treure petroli d'una polèmica científica que ha intrigat a la comunitat acadèmica durant dècades. Esperem que el consum immoderat d'alcohol entre els membres de la comunitat dels geògrafs sense destí no acabin amb lesions de caràcter cervizal.