dissabte, 25 de desembre del 2010

I Wish You a Merry Christmas (III) ...

Tothom dorm encara a casa, però jo he sortit un moment a fumar-me un pito a la terrassa i aquest és el paisatge que tenim avui. Gràcies a que segueix nevant, la temperatura és suau (-2.5°C). Demà, segons MétéoSuisse, amb temps solejat, les mínimes estaran entre -5 i -10°C i les màximes entre -5 i -3°C. He de confessar que començo a tenir ganes que arribi el moment d'anar a Canàries. De totes maneres, acabo de visitar la pàgina del parc nacional del Teide i m'he trobat amb aquest avis: "Se encuentra cerrado el acceso al pico del Teide por condiciones meteorológicas adversas debido a la gran cantidad de hielo y nieve acumulada. También permanece cerrado el acceso desde el refugio de Altavista hacia la cumbre. Nueva información disponible a partir del día 27 de diciembre de 2010". En fi, que ja veurem. De totes maneres, les temperatures a la vora del mar segueixen trobant-se al voltant dels 20°C habituals. Aviam com va tot, us tindré informats. Ahir vaig estar petant la xerrada amb en Hands i la tia Emma.  L'Israel no es passarà en uns dies per aquí perquè ... millor que ho expliqui ell quan torni de vacances, val? Vinga, una abraçadota a tots i bones festes i feliç any nou, car jo tampoc crec que pugui tornar a passar-me abans de gener (Rivers i Doc, seria un detall que us deixéssiu caure de tant en tant per no deixar sol lo tio Sinfu, no?)

4 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Després d'aquest llarg silenci, sense ni tan sols haver llegit quasi cap de les vostres aportacions, ja no tinc la cara dura de demanar-vos disculpes (no perquè no em senti un mal amic, sinó perquè no sé si em mereixo que em disculpeu). I després d'aquest missatge i del seu final, què menys que donar senyals de vida... Ja he començat les vacances de nadal, no sé si això vol dir que tindré més temps o encara menys (em destrossen bastant aquestes vacances tan familiars), però sí que prometo passar pel bloc dia sí dia també...
Israel, us telefonaré per si podem mantenir la llumeneta de la discreta però emotiva trobada anual al Zurich. Sinfu, moltes gràcies per la felicitació de nadal, una passada (volia fer el mateix que el Roy, però abans que me n'adonés el Pau me l'ha fotuda i encara no l'he recuperada -però ho faré). Roy, si et plau, no em donis de baixa del bloc per inassistència encara, eh? Ja saps que jo us estimo molt.
Que passeu unes bones festes i us destijo que l'any 2011 sigui diferent a tots els altres (ni millor, ni pitjor, només diferent; (bé, si pot ser millor, això que guanyarem).
Un petó a tothom!

sinfu ha dit...

Bon nadal a tothom! Bones vacances salut i alegria i una birra (com a mínim) cada dia. Ara ens n'anem a ca la mare de la Julie nyamnyam...Companys, MODERACIÓ!!!

Roy Batty ha dit...

Collons, companys! Que vam passar el cap d'any a Tenerife, a un aparthotel d'una cadena britànica. Vam reservar el cotillon al resto de l'hotel i, deixant de banda el fet que vam fer les campanades a la mateixa hora que'n Sinfu (una hora menos en Canarias), vam gaudir d'un sopar britànic amb sopa indescriptible, una amanida amb salmó fumat (el millor de la nit), un sorbet policromàtic, beef Wellington, un pastis britànic més difícil de descriure que de digerir ... I tot regat amb un Rioja decent i un Cava Aragonès indecent. Ah, si! I mentre sopàvem, una noia amb una bona veu cantant temes dels 60's i 70's i l'animació d'un mag que es diu Jesus Rojo que, ho he de reconèixer, ens va fer riure de valent.

sinfu ha dit...

A quí se li acut anar a sopar amb anglesos...l'any vinent has d'anar un hotel norueg i ens expliques les meravelles de la cuina lapona...