dissabte, 18 de desembre del 2010

La dura vida del professor de geografia...

Missatge i avís als docents de la tripulació.........

13 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Carall, Sinfu! Quina habilitat! De veritat que no vols dedicar-te a la política? Vull dir que està molt bé ficar la tira del Olegario i l'enllaç amb l'article de La Vanguardia ... Però segueixo sense saber què és el que tu en penses de tot això. Es políticament correcte, o no? Saps que és un tema força animat. Estàs esperant veure com reacciona la penya per moderar més tard el debat? Nchst, nchst!

sinfu ha dit...

Jo el hagués fet fer un mapa del bestiar porcí amb les dades de la sor citroen i ho hagués adobat amb una degustació de les diferents denominacions d'origen ibèriques fent una comparativa amb els pernils de la Galia, d'Itàlia i fins i tot alemanys! Si encara no es podrà parlar de la trilogia agrícola mediterrània, no fos cas que al parlar de la vid es ferèixin algunes convicions religioses.

Roy Batty ha dit...

A mi me sembla que el profeta no va dir res sobre les passes. Ara bé, lo de les 72 verges bé que't seduïa quan volies fer-te passar per libanès. Clar que, quan vas assabentar-te que's es tractava de la verge Maria, la del Pilar, la Candelaria, la Moreneta, la del Rocio, ... etc. ho vas deixar córrer a tota pastilla. I ara clar, com ets un apostata i està castigat amb la mort ... En fi, compta amb la nostra solidaritat, però deixa de córrer darrera de les dones, que no ens dones més que problemes. Lo de les libaneses amb la carretilla, francament, ho vaig trobar ja d'una exageració ...

sinfu ha dit...

tu el que tens és enveja per que les veïnes ja no et fan cas...

Roy Batty ha dit...

Quan tens raó, tens raó. Clar, com jo no tinc una carretilla amb mànecs gode

Israel Hands ha dit...

Sinfu:i t´has oblidat d´exposar a l´alumnat les inmillorables possibilitats de negoci que ofereix la cria i .venda del porc alal

Roy Batty ha dit...

Home, si. Ara bé (que vol dir moro) la cosa està en barrejar-lo amb vedella i endavant, que no ha estat res. I a sobre, vendre-ho a França: con dos pares, si senyor. I és que la pela és la pela, companys. I sinó que li diguin al Bou (i ara que ningú me surti amb barreges de carns, que us veig venir!). Personalment, el que m'agradaria saber, és com s'ho feia en Sinfu amb els dos mànecs gode de la carretilla perquè les libaneses fessin aquesta cara de satisfacció.

sinfu ha dit...

Si et digués el secret t'hauria de mat.....

sinfu ha dit...

halalmalají, halalmajà! com a marca de pernil halal?

Roy Batty ha dit...

Segueix practicant, però ara amb ritme, agafa la guitarra i me dona a mi que en Camarón no tindria res a pelar si estès al teu costat.

Israel Hands ha dit...

Ara tens raó,que les raisses han de sortir per algun lloc.Clar que potser Don Emilio(que tenia la rara habilitat de saber escriure amb un llapis sense mina) podria assessorar sobre l´assumpte,no?.

Fluvià Rivers ha dit...

La vinyeta fa gràcia però REALMENT això passa...L'altre dia en una classe de 4rt d'ESO, els hi donava Educació Etico Cívica, llegia un exercici que guardo d'un allumne que vaig tenir ja fa anys, el nem, molt mono ell, escribia que la solució al la immigració era: DESTRUIR tot el continent africà i EXTINGIR la raça mora (segons les seves paraules), textual!!! Resposta d'alguns alumnes de la classe, monos i mones ells/elles, que no m'hi havia de ficar perquè hi ha una cosa que es diu llibertat d'expressió...Cal dir alguna cosa més? En fi, per més INRI, ahir, alguns d'aquests alumnes, monos i mones ells/elles, cantaven NADALES...Què us sembla?
Malgrat tot, BON NADAL I BONES FESTES A TOTA LA TRIPULACIÖ!!

Roy Batty ha dit...

Tios, no us ho creureu mai. Acabo de veure en Olegario Gandaria al blog i ens ha deixat un post !!!