dimarts, 21 de desembre del 2010

In Fraganti

(Mickey Lasal,Madrit), quí sinó els nostres papparazzi, podien haver aconseguit un document gràfic tant revelant com el de la imatge: l´assalt literal al pernil del càtering mentre la resta escoltava la tesi.
Es comenta que l´agenda del Doc és atapeïda d´actes d´expossició de tesis doctorals arreu de l´Estat. Ara sabem per què.

11 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Mira que's comentava per tot arreu, eh? I ara, gràcies a Mickey LaSal, la veritat ha sortit a la llum. Tot va començar com una broma. I ara estem davant d'un dels casos de corrupció més importants que ha conegut aquest país després de lo del "brazo de Santa Teresa". Amics, hem de trobar al Doc perquè pugui expressar públicament la seva inocència. Estic segur que hi ha interessos molt importants al voltant del seu silenci.

sinfu ha dit...

Si, d'acord, però què hi ha del meu jabugo ein?

Israel Hands ha dit...

El teu jabugo,Sinfu,és el que està encetant el Doc a la foto...i crec que ,hores d´ara només queden els òssos.

sinfu ha dit...

Hauré de recuperar la campanya de ¿Qué hay de lo mío?

Roy Batty ha dit...

No siguis així, Sinfu. Un cuiner experimentat com tu ha de saber que, amb els ossos del pernil, és poden fer un munt de coses. Ara bé, jo crec que també ets un home de recursos. I a més, que toques molt bé el saxo, que això està molt buscat i que aquesta penya dona de menjar gratis. No sé, a tu de veure!

Israel Hands ha dit...

Ostia nen,que ja et veig al ejérsito de salvasión per què si la campanya"que hay de lo mío" no et va funcionar fa uns mesos,no veig per què ho ha de fer ara que el Doc està sis o set vegades més ocupat.

Roy Batty ha dit...

Vaja, si està ocupat. A aquesta hora precisa està sota l'auditori amb una birra a la mà i assegut al damunt d'una pila de caixes, no sigui que's quedi sense barra/birra lliure! Ho sento, Sinfu. Ets un bon amic. Però en Hands té raó. No deixis de fer-te una foto i penjar-la perquè't veiem lo guapo que estàs amb uniforme i tocant el saxo.

sinfu ha dit...

El que faré amb el saxo serà anar a tocar-li la gaita al Doc quan estigui de ressaca, que em sembla que és molt sovint.

Roy Batty ha dit...

Home, val que sigueu companys des de l'època del Walrus. Però no sé jo si a la seva dona li farà gràcia. En fi, no fiquis massa aire de cop a la gaita, que després et quedes com congestionat.

Israel Hands ha dit...

Sinfu,per a quan un directe al Henchy´s?que ja tardo en venir,eh?

Roy Batty ha dit...

Mira, sembla que al Hands si que li agradaria que li toquessis una mica el saxo o la gaita. Atenció al tio del vídeo que, al principi, sembla que estigui fent quelcom que un home adult ha de saber fer tot sol. Dic al principi, perquè confesso que no he estat capaç de resistir fins al final. Si algú hi arriba, que es manifesti, please!