dilluns, 13 de desembre del 2010

I like your blog ...

Aviam, que he rebut un email d'un membre de l'honorable Associação dos Bebedores Pro- fissionais do Gondufo (Portugal) que es diu Carlos Caetano i que podeu contactar solidàriament en aquesta adreça. No he vist cap connexió portuguesa a les estadístiques, així que, o les estadístiques menteixen (recordeu-vos dels censos porcins del Bages) o Déu sap des d'on es connecta aquest amable seguidor del nostre blog. En fi, us passo el contingut sense modificar res:
Hello, 
Association of drinkers Gondufe, born August 28, 2007, is a non-profit and unincorporated association and was the first professional fraternity of drinkers of beer to rise in Portugal. 
Association retains its original character and nature of association of persons appreciative and beer lovers, regardless of color, brand or strength and is governed by the Statute and Rules. 
The Brotherhood is composed of a limited number of colleagues. The admission of new confreres is subject to acceptance by unanimity and is held annually.

Come visit our blog.
And leave your comment and return more often.
Be part of our association.
http://abebedorespgondufo.blogs.sapo.pt

With all due respect
Carlos Caetano
Association Gondufe B. P.

7 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Doncs quina fama tenim no?merescuda suposo en quant al mon de la birra es refereix.Ara que,no sé si el bo d´en Caetano enten res de les coses que hi posem al bloc.Ho dic per què tinc un company (patentedecorsario.blogspot.com)que em va dir que de tant en tant es passa pel GS,però que no enten res.

Roy Batty ha dit...

Collons, doncs no serà perquè no ha ficat el christmas en català ... Tio, demana-li una dedicatòria i li publiquem. I no sé, podríem fer com les viles i agermanar-nos amb d'altres blocs tant o més decadents que el nostre.

Roy Batty ha dit...

Canviant de tema ... Què voleu que us digui? A mi se'm fa raro de publicar un post sobre una associació de bevedors de birres i que'l Doc no apareixi. Aviam si ara resultarà que haurem de ficar una foto de becaries perquè es deixi caure per aquesta la seva casa.

Israel Hands ha dit...

O demanar-li al Sinfu que torni a publicar les fotos de Miss Irish en boles.

Israel Hands ha dit...

El company del bloc te una banda de tangos que es diu Cambalache,sempre curiosa d´anar a escoltar.Quan el vegi ja li traslladaré la proposta sobre l´agermanament entre blocs.

sinfu ha dit...

ami el que em sembla és que aquest suposat portuguès és en toloriu, que no sap com fer-ho per entrar al club..."al loro!"

Roy Batty ha dit...

No, home. Que és algú de bona fe. I si fossis la meitat de geògraf del que pretens ser, buscaries el seu poble al Google Maps i veuries que un poble que es diu així, i que es troba on es troba, és una cosa que ningú és capaç d'inventar-se.