dijous, 16 de desembre del 2010

problemes amb el vi ?

- Azafata, este vino sabe a polla !!!
- Es imposible señor. En Iberia solo servimos vinos de excelente calidad. Puede ser que se le esté repitiendo algo que haya comido antes.
- Usted es muy desagradable.
- Sin embargo usted me parece una bellísima persona. Pero puede que los dos estemos equivocados.

12 comentaris:

sinfu ha dit...

"¡Pardiez! ¡que cosas dice su eminencia! ¡clamo a dios y vive el cielo a que esto no quedará así! Això és el que va dir en Long John una vegada que li va passar una cosa semblant quan va anar a aquell congrés de falleres...

Roy Batty ha dit...

Si, bé. Tu perquè no el vas escoltar parlar de tu el dia que van dir-li que no l'admetien al Grup de Geògrafs Quantitatius perquè era del Real Madrid. Menys bonic, et va dir de tot. El que passa és que jo m'ho he guardat fins ara perquè sé que t'hauria dolgut. I que amb lo sensible que eres, t'hauries tirat als braços de la primera que passés i haguessis acabat penjant cartells als abocadors del Vallès.

sinfu ha dit...

Gràcies per ser tan bon amic, i no dir-me res, no ho hagués resistit, tot i que la vedad jode pero curte. El que li va passar al Long John és que el nunes el va pillar comprant cromos antics del Real Madrid al mercat de Sant Antoni un diumenge al matí i des de llavors no s'ha tret el 'San Benito" del damunt!

Roy Batty ha dit...

Ja, però com del Mercat de Sant Antoni ningú li va dir res ... va creure que era cosa teva. A mi me va arribar a fer creure que hi anava per comprar antics números de "Roberto Alcazar y Pedrin" i del "Sargento Gorila", que deia que eren per regalar a la cangreja. Jo, clar, m'ho vaig creure. Soc aixi de confiat, què vols? (per cert, lo del San Benito ha estat molt fi, si senyor!)

Israel Hands ha dit...

Em van dir que van veure al Nunes agenciant-se tot els capítols de la saga Crepúsculo al FNAC.Per què deu ser?

Roy Batty ha dit...

L'únic que puc recomanar-vos és no anar al Google espanyol, entrar a la recerca "john lennon con abrigo de vampiro" i després punxar el botó "Voy a tener suerte", perquè ... no la tindreu!!! Ho sento, no puc seguir parlant d'aquest tema, he passat massa por.

Roy Batty ha dit...

Canviant de tema! Que estàvem amb en Hands pel patatabrava discutint sobre els efectes de l'alcohol en alguns dels nostres coneguts i ... (no, Sinfu, no parlàvem de tu). Doncs això, que m'he recordat d'un viatge gloriós a Miami i, enllà, amb la brisa del mar, la degustació d'una beguda que ara he trobat descrita per professionals: I got a strange look from the bar woman when we ordered it straight and she almost insisted that we had some cola with it. She then proceeded to pour me the rest of the bottle which must have been the equivalent to a quadruple shot (or a quintuple, if that's a real word) and this left me wondering what we had let ourselves in for and how popular this stuff really was? How long had she had that bottle sitting there? Had she won a prize from her boss for finishing the bottle off? This cost me only 7 euros! The colour is a very pale gold and the nose is very light with almost nothing there. There is a bit of vanilla and caramel with a whiff of alcohol and petrol (...) (Continua >>)

sinfu ha dit...

Home, jo no sé si tens problemes amb el vi, però amb el güisky em sembla que si...deixa de beure material barato i no tindràs al.lucinacions! Ja t'enviaré una ampolla de Tullamore, que no provoca mal somnis.

sinfu ha dit...

Pel que fa a "San Benito" val a dir que no vaig volger furgar a la ferida d'en Long John, i em vaig estar de dir res del Gento, Amancio, del Bosque o Di Stefano...

Israel Hands ha dit...

Vols dir que allò de Miami no era Jhonny Walker etiqueta negra?...que tenia la mateixa edat que la nocilla,of course.

Roy Batty ha dit...

Johnny Walker etiqueta negra??? Què va, Hands. Era whisky Dyc! I sinó que ho digui l'expert. Sinfu, tu de què vas agafar la trompa abans de passar-te el cap de setmana al lavabo per la Nocilla?

Roy Batty ha dit...

Sincerament, Sinfu, pel que fa al Benito, crec que vas fer molt bé de no voler furgar a la ferida d'en Long John. Va participar a una emissió de la tele on ja ho va passar prou malament, el pobre.