dimecres, 1 de desembre del 2010

neu de tardor ... [2]

.
.
Si dissabte la cosa va anar forta, la que està caient des d'ahir al vespre no té res que envejar-li. Us passo unes fotos perquè ho pogueu comprovar, que sinó després me sortireu amb que no faig més que explicar sopars de duro. En fi, a dalt a l'esquerra, la terrassa de l'empresa on treballo. I a la dreta d'aquesta imatge, la Gare de la que teniu tants bons records. A la part de baix, dues fotos del meu barri : les he fet aquest vespre quan tornava de la feina. No us perdeu les trinxeres pels peatons a les voreres i l'alçada de la neu.
.

6 comentaris:

sinfu ha dit...

Vols dir que és neu de tardor? no vull imaginar el que passa a l'hivern....

Israel Hands ha dit...

Tú tio el que hauries de fer és comprar-te un trineu i anar a la gossera a buscar quatre gossos(tot i que Mr.Jones també podria ajudar)i,si més no,el problema de la mobilitat el tindries solucionat.I ja de passada et podries entrenar per a la Pyrenna i disputar-li el primer lloc al Capità Enciam.

Roy Batty ha dit...

No, home. Si vull emocions, el que m'he de comprar és un kayak. Avui ha nevat altre cop per la tarda i seguirà tota la nit. Demà no nevarà, però tindrem temperatures glacials. Diumenge tornarà a nevar tot el dia però, dilluns ... Ay, dilluns! Dilluns pujaran de cop les temperatures i plourà fort i sostingut. I tota la neu que tenim ara, fondrà ràpidament i anirà cap al Rhône. El front de la crescuda risca de ser espectacular! El que pugui passar a totes les zones inundables on s'ha construït en França, riu avall, risca també de ser d'allò més espectacular. Esperem a veure com evoluciona la cosa. En un principi ens van parlar de pluges amb 6°C per dilluns. Ara parlen de 3°C. De veritat que, el millor que els pot passar als francesos és que ens nevi!

Israel Hands ha dit...

Avui ha començat a pujar la temperatura aquí,o sigui que el mateix vent del sud que bufa,ja te´l pots esperar.

sinfu ha dit...

aquí segueix fent fred, no com a d'altres llocs, però collons, ja enyoro la pluja!

Roy Batty ha dit...

Si, millor la puja. Perquè si a sobre que hi ha gel et toquen els imbècils del comtat amb grossos 4x4 i unes quantes copes de més ...