divendres, 17 de desembre del 2010

S.O.S SAL S.O.S SALLLLLLL



Fem una crida urgent a les salines de lEbre i al rebost d'en Batty per que ens enviin sal. Ja sé que no és massa neu però com que aquí no estem acostumats....aquest és el panorama espeluznant al davant de casa meva fa una hora. I si a més de sal ens feu arribar unes paletilles de jabugo i unes ampolletes de priorat, ja seria l'òstia! "Lo dicho" SOS SAL SOS SALLLL

11 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Oido barra! La sal està en camí. Pel pata negra i el vi del Priorat ... merci de bien vouloir attendre! Dit això, has de deixar de fer gasto al Henchys, home. Que el que ens has enviat no té res panorama espeluznant ni a escala catalana. No sé, en Hands i jo, sense anar més lluny, en vam viure de més grossa a la Vall de Lavansa i vam circular amb el meu vell R-12TS familiar, amb rodes d'estiu i sense cadenes. I estic segur que ell també n'ha vist d'altres als Ports. O en Rivers a Olot. O en Long John quan va a esquiar a Baqueira. Per no parlar d'en Doc quan està a la pensió Lily. Tu, el que passa, és que ets un sagerao, home.

sinfu ha dit...

Però si ja tenim pingüins al davant de casa i tot! A tu els que et passa és que et vols guardar la paletilla i enviar-me la sal ...

Roy Batty ha dit...

Pingüins, pingüins ... Si és el Doc vestit com deu mana, que ha tornat de la lectura de la tesi doctoral de Madrid i et ve a veure, home! Aviam si deixes de donar-li peixet i el fas entrar a casa, que deu estar mort de fred!

sinfu ha dit...

Ja em semblava a mi que coneixia el seu accent...

Roy Batty ha dit...

Va, home. Deixa'l entrar. Que encara que sigui Doctor és una persona humana!

Israel Hands ha dit...

Home,quí d´aquell departament no és una persona humana?Clar que també hagués pogut agenciar-se una mica de jabugo del catering de la presentació de la tesi i enviar-ho a Cork per correu,no?

Roy Batty ha dit...

Ahí, ahí ... Acabes de ficar el dit a la llaga. Hi havia jabugo a l'aperitiu que es va organitzar després de la lectura de la tesi? I si n'hi havia ... com sabia abans que anaven a donar-li el cum laude? I avui que tothom sap anglès, perquè es continua utilitzant una expressió llatina que porta a interpretacions dubtoses en anglès? I que feia en Doc a Madrid sinó és capaç d'amagar-se una paletilla per enviarse-la al pobre Sinfu que, ara que ja no està en el negoci de les olives, no té accés als productes de la mediterrània? En fi, no ens fiquem més amb en Doc que, com és un cataluñense, igual tampoc és que s'ho hagi passat massa bé.

sinfu ha dit...

Ja ho veieu, jo enviant nadales i ell no és capaç d'alegrar-me els nadals amb una mica de pernil...Ja ho deia la meva mare, que quan la gent puja de "categoria" i es relaciona amb els cercles (o doble cercles) de poder mandrilenyu ja no tenen amics, quina desil.lusió més gran!

Roy Batty ha dit...

Va, Sinfu. Deixa de ficar-te amb en Long John que el pobre no ho fa expressament.

Israel Hands ha dit...

Home,no ho fa expressament...no sé,eh?que amb el 5-0 que li van endinyar al seu equip,l´home no està per a tirar coets.

Roy Batty ha dit...

Va, no us fiqueu amb ell, que tots sabem que ho està passant molt malament. Puc imaginar-me el que estareu pensant de mi. Però no m'importa, perquè a mi m'agrada parlar clar!