dimecres, 15 de desembre del 2010

Cork English Market


Bé, aquí teniu l'evidència de la meva estada al English Market de Cork, també conegut com a centre de trobada del GS. A les fotografies una general de les olives, l'altre amb el davantal i un altre amb unes senyores libaneses (com jo!)

9 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Gràcies, Sinfu. Sabia que hi haurien de haver testimonis fotogràfics de la teva passada pel English Market (sobre els testimonis sedimentaris, me permetràs que els deixem de banda, oi?). A mi, la foto que més m'ha agradat és a la que surts amb les olives. La de les Olivies ... en fi, si us ho vau passar bé, ja ens faràs cinc cèntims, oi? Ara bé, mirant el vídeo, i deixant de banda que no t'he vist, hi han dues altres coses que m'han cridat molt l'atenció. La primera, quines gambes més guapes! Clar que, si després els teus compatriotes se les mengen com es mengen altres coses ... (Mamma mia! Amb Tabasco!!!). L'altra és que tot dona un sentiment d'agobio que no vegis. Vull dir que els passadissos semblen super estrets i et fan pensar que si dos marujes amb carro 4x4 es creuen ... es que no passen. Clar que, tot plegat, segur que és la meva imaginació, perquè quan s'ha de fer entrar penya, sembla que no hi ha cap problema (nchst! en aquest vídeo tampoc se't veu). En fi, que jo crec que ja que has sortit de l'armari, ja ens podries dir el nom de la parada, no?

sinfu ha dit...

Els del vídeo són la penya de st lukes, i tots van al Henchys!...els bandarres no em van dir res, què hi farem. La botiga es diu "The olive stall" i l'empresa "The real oilve company". Quan vinguis ja ho veuràs. Sobre les senyores, res home, només unes clientes libaneses...

Roy Batty ha dit...

Collons, Sinfu. Què passa que no se't veu a cap vídeo encara que estiguis al bell mig de l'acció? Anda que si la del violi ho fa tot amb la mateixa gràcia ...

sinfu ha dit...

Pensa que vaig marxar fa més de dos anys, potser hauries de buscar vídeos entre l'any 2003 i 2008...

Roy Batty ha dit...

No et preocupis que els buscaré. Ara bé, si surts fent coses que no hauries de fer a mi que no me busquin eh?

Roy Batty ha dit...

Una pregunta, Sinfu. A la tercera foto me sembla veure penjats uns "piments d'espelette" (m'ho confirmes?). Ara bé, què és el que hi ha al damunt del cap de les libaneses?

sinfu ha dit...

confirmat el tema dels pebrots... i al damunt de les senyores nyores!!!!!!!

Israel Hands ha dit...

No sé per què,però aquest aire de "colmado" que té la parada m´ha recordat al almacén de Don Manolo de la Mafalda....

Roy Batty ha dit...

Mira el que diu el wiki francès de les teves nyores, Sinfu. I si, no puc més que donar-li la raó a en Hands. El colmado de Don Manolo, de la Mafalda.