dilluns, 13 de desembre del 2010

La Cimera del GS

(Mickey Lasal i agencies).
Exemplar recent del diari la Vanguardia on es fa ressò de la cimera del GS aquest cap de setmana a Cork. No cal dir que el rotatiu ha hagut d´augmentar la tirada treient una edició de tarda, davant l´exhauriment dels exemplars d´aquest matí.. El consell d´administració del GS, a partir d´ara, haurà de plantejar-se enregistrar a la SGAE termes com ara Catalans Universals, Casa Lily o Tito carlos.







9 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Si, home. El que'ns faltava pel duro. Demanar-li permís al Ramoncin per utilitzar Catalans Universals

Roy Batty ha dit...

I perquè quedin les coses clares, en Long John m'estava fotent la cartera mentre ens fotografiaven. Si és que, com deia aquell insigne polític de la dreta espanyola: Jesús, que tropa!

Israel Hands ha dit...

I si observes la notícia de sota a l´esquerra sabràs per què en Doc està desaparegut.

Roy Batty ha dit...

Doncs no, Hands. Aquest vespre he trucat a ca'l DontGiveOne i la senyora Llevadora m'ha dit que estava a la feina. Quina feina? he demanat jo. Davant de la meva sorpresa m'ha passat un numero de phone. Truco, i me surt en Toloriu (una prova més de que Dios los cria ...). Li demano per en Doc i me diu que està al laboratori. Quan li he demanat si al de geografia o al de les rates, amb les psicòlegues, ha exclamat un: Ara ho entenc tot, serà malparit!. Imagino que s'acabava de recordar d'alguna cosa, però ves a saber què. En fi, que l'he saludat i l'he dit que trobàvem a faltar al Doc pel GS.

Israel Hands ha dit...

Para compte que d´aquí a rebre una sol.licitud d´en Toloriu(que,el que li envejo,és que està al costat de Bar)per a participar en aquest bloc,només hi ha un pas.

sinfu ha dit...

Òstia! encara no em sortit al wikiliks?

sinfu ha dit...

aquesta és bona! el departament s'ha convertit en casa de cites nocturnes?

sinfu ha dit...

per un moment he pensat que a la foto hi havia el rodríguez ibarra! després he vist que era en Batty, ufff, quin mal somni...i , qué és el que em decidit? perque com que vam acabar al pub i en Roy ballava pogos amb en Long John a la barra, hips! no sé qué més va passar...

Roy Batty ha dit...

Caram, Sinfu: en Rodriguez Ibarra? Quin ull que tens. A a mi també me passa que hi ha gent que té una retirada amb algú (quan era més jove, clar) però la veritat es que no acabo d'associar-los, mira.