divendres, 5 de juliol del 2013

Janis Joplin

Roy Batty i Janis Joplin
Ja que en Batty, de tant en tant, ens delecta amb temes musicals, he volgut afegir-me a aquesta activitat parlant-vos de la Janis Joplin. Crec, però, que no us explicaria res que no sabéssiu ja i més quan vàrem compartir curs amb en Long John i, diguem-li així, la Castañeira du Tenes, els quals eren uns grans fans de na Janis. La cosa està en que he trobat la fotografia que il.lustra aquest post i el primer que m´ha vingut al cap és que en Batty ens enganya amb l´edat. O això, o té una màquina del temps amagada al búnker que té baix de casa i el permet retrocedir a voluntat.Batty: que amagues?

10 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Decididament no se't pot amagar res, Hands. I ara que el secret s'ha desvelat, crec que millor que confessi la veritat: si, soc un d'ells. Bé, vull dir que no és veritat que en Tyrell me programés per viure només uns anys. Me va programar per viure mentre me duressin les piles i me va dotar de la capacitat de viatjar en el temps. En efecte, en aquesta foto me van enganxar amb na Janis. Ens havíem conegut uns anys abans a Baton Rouge, li vaig dir que me deia Bobby McGee i vam simpatitzar. Mesos després va invitar-me a acompanyar-la a l'entrega dels premis de la fundació Edward Bow i ens van fer aquesta foto entranyable que ja ni recordava. Gràcies, Hands. M'han recordat uns moments inoblidables.

sinfu ha dit...

Vinga va, no et facis l'interessant que tots ho sabíem des de que aquest paio li va explicar la veritat en aquest altre un dia en que estaven de juerga amb unes amigues. Però de tota manera et podries tirar el rotllo i penjar altres fotos i vídeos amb la Janis.

Roy Batty ha dit...

L'alcohol no et deixa veure la realitat tal com és, Sinfu. I m'entristeix amargament. Per cert, encara estàs a Holanda o ja has tornat?

Israel Hands ha dit...

Que cabró!i això no ens ho sabies explicar abans?Clar que puc entendre-ho per què ves a saber com s´haguessin posat els Long Johns si arriben a saber la veritat en el seu moment.

Israel Hands ha dit...

A Holanda Sinfu?de turisme?

Roy Batty ha dit...

Aviam, Hands. No estaràs confonent Janis Joplin amb na Mamen, de la Banda Ritmica de Cristal?
En fi, ara no és per vacil·lar, però m'ho vaig passar millor a l'entrega dels Rosaura Awards a la interpretació del grup Abocadors del Vallès.

Israel Hands ha dit...

Ara en serio,crec que el paio de la foto és en Jerry Garcia (potser és mig parent d´en Long John,ves a saber)i la foto es va fer durant una curiosa gira.Gràcies a la tia Emma que m´ha passat el link.

Israel Hands ha dit...

Ieep,no s´ha carregat el link.Punxeu aqí

Israel Hands ha dit...

Batty,torna a haver un comentari teu que no em surt al bloc.

Roy Batty ha dit...

Si, tens raó Decíamos ayer ... Osti, si que és ell, si. Per cert, que la tia Emma és una caixa de sorpreses. No me la feia jo fan dels Morts Agraïts. Fora de l'escenari, encara ... però al damunt, mai no van acabar de fer-me el pes.