divendres, 12 de juliol del 2013

sobre la identificació d'una imatge ...

Després d'anys d'exhaustiva investigació en col·laboració amb les becàries del Servei de Tractament d'Imatges de l'UAB, els equips de recerca del GS han pogut identificar l'imatge que dos professors del departament ensenyaven a la perruqueria, quan els demanaven quin era el tallat de cabell que volien. Aquesta descoberta confirma el que deia el pare Albet sobre la ressemblança d'un d'ells a  Bobby Farrell: que en Pau descansi. També sembla confirmar els rumors que circulaven sobre les farres disco que es muntaven els caps de setmana a la cafeteria de la facultat (ell era insuperable en coreografia) amb dues altres professores que, segons el Dr. Golden River, seguirien donant classe actualment. Queda per confirmar si en Makarios també estava invitat a les farres, com sembla indicar el tema Rasputin, Russia's greatest love machine ..., que el quartet va composar durant un consell de departament, mentre Sor Citroën explicava quelcom sobre Karl Marx i la Renda de la Terra.
Com epilog, deixeu-me afegir que, afortunadament, les modes canvien. Tot i que ... francament, jo no me veig una seguidora de Maria Jose Cristerna com becaria d'en Doc.

2 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Doncs mira,ara ja veig que és definitiu que vaig equivocar el look mentre vaig estar en aquell cony de departament.I ara me´n adono del per què d´aquelles preguntes sobre el llibre de´n Peter Hagget.Així que es tractava d´això.I no t´estrany que el que els va causar furor,a més a més de la música de Boney M.,va ser aquesta pel.licula,d´on de ben segur que van treure més idees de pentinats i com havia de ser una bona festassa al bar.

Roy Batty ha dit...

Home, estic segur de que les farres eren més bon enfant ... El que està clar és que, qüestió pentinats, hi ha modes que no van arribar a calar al departament ... i per tant, n'hauria estat tant divertit!