dimarts, 23 de juliol del 2013

parlem de religió?


Dave Allen, un vídeo brillant de la ma d'un irlandès brillant. Dave, que es definia com un ateu practicant, va deixar anar aquesta en 1998: Al llarg de la meva vida, sempre m'ha molestat qualsevol tipus de jerarquia. Me molesta el poder sigui de qui sigui: del govern o de la policia, o fins i tot els vigilants. A l'escola, des de la primera monja amb la que vaig cantar (la gent solia pensar en elles com a petites i agradables senyores) ... et pegaven al cul, de la manera més cruel que podien. Havien troben parts del cos que eren vulnerables a un dolor intens: t'aixecaven per les orelles o pel nas. I mentre t'aixecaven, et deien: 'No ploris! Era molt difícil no plorar. Vull dir, no de l'emoció, però de dolor. I els capellans eren exactament el mateix. Podeu seguir admirant en Allen donant un cop d'ull a Catholic Church o Pope elevates Cardinals.

2 comentaris:

sinfu ha dit...

No en sabia res d'ell, boníssim! Què hagués dit sobre la nova llei d'avortament i sobre el paper dels integristes catòlics ara fa dues setmanes?

Roy Batty ha dit...

El que me va fer petar de riure és el moment on parla del nen que arriba a l'escola. La monja li demana si pensa portar-se bé i, veient que al seu darrera hi ha un tio clavat a una creu, decideix que el més prudent és respondre-li que si. Sen-zi-lla-ment boníssim !