dimecres, 17 de juliol del 2013

sobre la cadena de restaurants d'en Long John ...

la cadena inculpada
Mentre que el pobre Long John estava al CCCB seguint amb interès el curs: Dels camps de cotó a l'era Obama: històries amb blues, la penya del Center for Science in the Public Interest (CSPI) ha publicat un estudi on es fica de manifest que, el menjar que es serveix a la seva modesta cadena de restaurants, és una bomba calòrica que deixa els Kentucky Fried Chicken en la categoria de restaurants macrobiòtics. Entre la publicació de l'estudi i el seu ressò mediàtic, el pobre Long John està més deprimit que un profe d'Anàlisi Territorial. Jo me sento culpable, clar. Com a mi no m'agrada parlar malament dels companys, no vaig advertir-lo del perill que corria quan va dir que el Sinfu era un expert en cuinar peix i que li havia passat una recepta collonuda.  Clar que, també s'hauria pogut fixar en el Sinfu i pensar que, anant als congressos que va, molt bé no pot estar.

2 comentaris:

sinfu ha dit...

Anem per parts. La recepta no era meva. Va ser el Hands, que com que pesca sovint, en sap un bou, ai! vull dir un pou. A més, qui va donar l'ok per tirar endavant el negoci va ser el Doc amb l'ajuda del Vito, que sembla haver invertit uns calerons que tenia de les plusvàlues dels Documents d'Anàlisi. Ara bé, el pobre Long John ho feia amb la bona intenció de que les persones que escriuen amb llapis poguèssin sopar "sa" durant el ramadan. Ja se sap, res de porc, eh?

Roy Batty ha dit...

Es que, com deia el Pare Mundina: de porc i de senyor, se n'ha de vindre de mena!. En fi, m'has tret un pes de sobre aclarint el destí desconegut de les plusvàlues dels Documents d'Anàlisi Geogràfica. Durant molts anys corria el rumor que se les havia apropiat un antic professor ecologista que, quan es va assabentar del que es deia d'ell, va perdre el riure i el sentit de l'humor amb el que era conegut internacionalment entre la comunitat acadèmica.