dilluns, 22 de juliol del 2013

the body in catalan visual culture ...

dansa de la mort a Verges
en Sinfu en primer pla
Vull deixar dues coses clares abans de començar. La primera, que aquesta entrada no té estrictament res a veure amb la que l'ha precedit avui. La segona, que l'hauria de haver escrit el nostre corresponsal a Cork, però ja sabeu com és. Som-hi, doncs. El títol de l'entrada fa referència a una conferència que tindrà lloc al Department of Hispanic Studies at University College Cork del 5 al 7 de Setembre d'enguany (punxeu aquí per veure el programa). M'ha semblat comprendre que l'organitza na Eva Bru (podeu trobar-la a la llista de seguidors del GS. Hola, Eva!). En qualsevol cas, és a ella a qui us heu d'adreçar si us voleu inscriure. Si decidiu d'anar-hi, no cal que us preocupeu per res d'altre que pel bitllet de l'avió. En Sinfu m'ha fet saber que, pel menjar i l'aixopluc, ell s'ocuparà de tot.

2 comentaris:

sinfu ha dit...

Molt bé, ara ja ho sabeu. Esteu més que convidats, tot i que no crec que vingueu a Cork, perquè sempre teniu excuses barates, com ara anar amb la sogra a Amsterdam, o portar la canalla a Disney world, o no sé què d'uns testimonis patagònics, per no parlar d'un que toca el piano a la penya Los Merengues.

Roy Batty ha dit...

Si s'assabenta la cangreja que l'has associat amb la meva sogra ... te veig dormint amb el gat la propera vegada que vinguis a veure'm, Sinfu!