dijous, 4 de juliol del 2013

setmana de la publicitat: Sabadell forever !


Deixeu-me que us ho expliqui. Fa uns mesos, en Sinfu me va dir que volia rodar un clip que donés a conèixer al mon la vila del seu cor. Després del remarcable flashmob "Som Sabadell" que, patrocinat pel Banc de Sabadell, van protagonitzar l'any passat la penya de l'Orquestra Simfònica del Vallès, els Amics de l'Òpera i la Coral de Belles Arts, s'havia capficat amb dirigir un lipdub que presentés arreu del mon una imatge més popular i desenfadada de la vila. Va dir-me que comptava amb un cantant de primera, descobert al remarcable càsting general realitzat entre els membres de la família dels socis del club de petanca de Ca n'Oriach. Un amic que es diu Pepe Heredia ha subvencionat l'attrezzo, i la comunitat de regants del horts del Ripoll la selecció dels exteriors. Afegir que el clip ha sortit a youtube i que en Sinfu ha reeixit a presentar una imatge diferent de la ciutat. De fet, ha estat rebut amb tant furor entre els comerciants i gran part de la població de la vila, que en Sinfu ha hagut d'eclipsar-se, víctima del seu propi èxit. Més que res, perquè l'han informat que un grup anomenat "Search & Destroy" el busca activament per entrevistar-lo personalment. Tot i que es rumoreja que està a Holanda, rodant un film amb unes noies que va conèixer a Amsterdam, fonts solvents de la intel·ligència espanyola (?) asseguren que era a ell a qui buscaven a l'avió de l'Evo Morales, i no en Edward Snowden. Para compte, Sinfu!

3 comentaris:

sinfu ha dit...

I n c r e ï b l e ! ! ! No sé qui hi ha darrera del vídeo, el Pere Navarro, el del Pencil o algú amb molt mala llet. No és d'estranyar que els diaris en parlin i que la gent ho comenti.

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. Si et llegissis el contingut dels enllaços que'ns passes, veuries que apareix en titulars que: El Ayuntamiento colaboró en su realización y conocía el proyecto con antelación. Més endavant, que También fueron algunos de los concejales los principales difusores del vídeo. Jordi Bosch, hermano del concejal de comercio local, Carles Bosch, fue quien colgó la grabación el Youtube, e inmediatamente fue difundida por Twitter por el exregidor del mismo ámbito, Ramon Burgués. "Sin coste alguno", también coincide a defender Ana Lorente, la peluquera que asegura ser la impulsora del vídeo. "Queríamos dar un mensaje de alegría y optimismo en estos tiempos de crisis" (...) El vídeo está protagonizado por Luís Casado (...) cliente de la peluquería de Lorente, asegura que nunca antes había cantado, pero sí toca flamenco en su guitarra en casa, según publica el Diari de Sabadell. Només puc afegir que comparteixo el que pensa un tal @valerosanmarti : "A veure: no m'han vingut ganes d'anar a comprar a Sabadell i, a més, ara tinc l'irrefrenable desig de cremar-lo fins als ciments".

Roy Batty ha dit...

Mare meva! Com està la penya del Vallès ...