dilluns, 13 de juliol del 2015

furious & explosive garage rock: benjamin booker



Fa un any, la penya de la revista SPIN el va definir així: Benjamin Booker makes music that sounds like someone threw a match into a box of fireworks: bright, furious, explosive garage rock that's liable to set a house on fire

Per començar, et proposo que li donis un cop d'ull a la seva home page, al seu canal youtube i a la seva bio a Wikipedia.

Però no perdis massa temps. Perquè el que val la pena és llegir-se l'entrevista que l'any passat va fer-li la penya de inRocks. Una entrevista on Benjamin Brooks recorda que els seus pares eren molt religiosos i que es va passar la infància escoltant gospel fins que un dia, quan tenia uns 15 anys, va anar a un concert per veure un amic que tocava en una banda i ... va descobrir el punk rock amb els bèsties de Black Lips, Aquell dia, la seva vida va canviar!

A part del tema amb el que es va donar a conèixer i amb el que he obert aquest article: Violent Shiver et proposo escoltar aquests altres: Falling Down Blues, Have You Seen My Son?, Wicked Waters, The Future is Slow Coming.