dijous, 23 de juliol del 2015

sinfu: la pàgina definitiva

Francament, en Sinfu és un tio increïble. No acaba d'imprimir la tesi que va i me publica un extracte al twitter, li surt un editor, el llibre es converteix en un best seller ... i aquí el tens corregint galerades amb dues becàries de l'editorial a la platja de Llavaneres.

En Long John m'ha dit que qui ha enganxat una empipada de pronostic és en Toloriu. Es veu que no s'ha acabat d'empassar que el seu doble cercle versus cercle únic, es llegís menys que el manual d'un vídeo robat, que la única becària que li va posar l'editorial va ser Sor Citroën i que l'edició de la tesi la haguès de pagar de la seva butxaca.  I el pitjor és que, després de tants anys de fitness, mai no ha arribat a fer la musculació que'n Sinfu ha reeixit a fer aixecant gerres de cervesa. 

3 comentaris:

sinfu ha dit...

Jo no volia crear mala sang dins el gremi, però ara que ho has descobert...

sinfu ha dit...

I mira, la crítica ha començat ha llegir el llibre. Espero que em facin la crítica.

Roy Batty ha dit...

Doncs espera't que en Toloriu vegi l'interès que desperta la teva tesi entre el teu public lector. Francament, Sinfu, si haguessis escrit un llibre de l'estil de Fifty Shades of Grey ho entendria. Però l'èxit de la teva tesi ... de veritat que se m'escapa.