dilluns, 25 de febrer del 2013

Black Tartan Clan

Per no ser menys que en Roy Batty, m´he decidit a contribuir a l´apartat "Celtic Punk Folk" del nostre bloc amb aquesta banda de salvatges procedents de Bèlgica. Sobre el títol del tema,"Beer and Women", no faré cap comentari, tot i que he triat aquest a veure si en Sinfu té alguna opinió al respecte. A mi m´agraden força. Si voleu saber més.

6 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Doncs a mi m'han agradat. I al Sinfu, segur que també. El que passa és que, des de que van dir-li que viu més el qui piula que el qui xiula, que es passa la vida piulant al twitter. En tot cas m'han agradat més que la penya de la parròquia catòlica on toquen en aquest vídeo. I es que ... s'ha de saber escollir els locals, home. Es com aquell concert de Monstruación al col·legi de les Dominiques del carrer Amilcar. Val que a un dels guitarres (no diré noms) li van llençar uns sostenidors que, per la talla de les copes, no podien sinó ser d'una de les monges. Però l'ambient no era de lluny el mateix que el d'aquell dia que vam haver de sortir per cames del Parc de la Ciutadella.

Israel Hands ha dit...

Si senyor,bona memòria!i si en Sinfu hagués tingut el saxo a punt,hauria triomfat com ho va fer lo tio Alcalà amb els bongos.Què ja té tela haver de fotre el camp per potes arrossegant aquells pepinos.

sinfu ha dit...

M'ha agradat? no puc parar d'escoltar-los! El que passa és que no els puc seguir amb el saxo...

Roy Batty ha dit...

Si, recordo que la fugida va ser espectacular. Tot i que, no sé què va entusiasmar més el public, si lo tio Alcalà i els bongos, o lo tio Batis i la harmònica. I pel que fa a en Sinfu i l'escola de les dominiques, no te dic res si la monja arriba a veure'l amb aquest saxo i li dona per ballar ...

Israel Hands ha dit...

Buuuf!...per un moment havia pensat que l´enllaç anava d´una altra cosa!

Roy Batty ha dit...

Home, Hands. Que no estàvem parlant de cap performance al bell mig d'un camp de golf.