dissabte, 2 de febrer del 2013

feliç aniversari, Isaac

Ahir va ser l'aniversari d'en Isaac. Com feia un any i mig que havia passat la teòrica de la moto, aquesta setmana se la van convalidar per la del cotxe. I com aquí, si tens la teòrica, tens dret a un permís provisional que't dona dret, durant dos anys, a conduir sempre que vagis acompanyat d'algú que tingui el permís des de fa més de dos ... Doncs aprofitant la pausa meteorològica (ara mateix està nevant) aquesta tarda ha agafat el carro i ens hem anat a fer un tomb per les carreteres que corren pels boscos del nord de la vila. Una hora de trajecte aprox. I ... no és perquè sigui el seu pare, però per ser la primera vegada que agafava el carro, ha conduit francament bé, més tenint en compte les corbes. Ara ja no queda sinó esperar a veure quan es treu el carnet i me porta un dia a veure-us.

3 comentaris:

Lourdes ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI ISAAC!!! Ah i també felicitats per conduir tant be!!!No tots els pares tenen la confiança de deixar el seu cotxe als fills.

sinfu ha dit...

Felicitats Isaac! espero que el teu pare no et va crear problemes amb el cotxe ni amb la policia local. Per cert, teniu airbag?

Roy Batty ha dit...

Havia oblidat aquesta escena. Es boníssima !!!