divendres, 22 de febrer del 2013

Lausanne 2011

Dos vídeos interessants, de dos autors diferents, que han volgut recordar el seu sojorn a Lausanne l'estiu del 2011 amb una visió hol.lística on, la suma de petits detalls de la vida quotidiana, acaba essent més important que una visió convencional del tot. 
El primer vídeo és d'en Zoe Barceló: dissenyador, creatiu ... divertidíssim. Un paio que, com el meu cosí, també ha passat per l'Elisava. Els defectes de l'imatge queden coberts per la banda de so, impressionant d'en Jónsi, que no coneixia: Boy Lilikoi.
El segon és d'un autor que es fa dir Clô i té un canal a youtube que es diu Onewomanpictures: un xic més clàssic i intimista ... també més llarg ... en particular la escena dedicada a la catedral!




4 comentaris:

Lourdes ha dit...

¡¡¡¡UAU!!!! El primer video no l´he pogut veure, pero el segon, m´ha encatat!!! la part del llac es preciosa, amb el soroll del aigua, i la musica... molt bonic!!!

Roy Batty ha dit...

Me fa una ràbia que hagin prohibit la visió del primer a causa de la musica del vídeo. Es un vídeo preciós i la musica l'hi anava molt bé. En fi, tot el que guanyen amb això és que el grup que l'interpreta només sigui conegut pels iniciats. Una estratègia comercial d'una miopia remarcable.

Roy Batty ha dit...

Com veig que s'han dedicat a esborrar tots els vídeos que tenien una qualitat acceptable i només han deixat els dels concerts mal gravats, deixo un enllaç a un àudio que no té la qualitat de greus del tema del vídeo, però que es deixa escoltar. Espero que t'agradi.

Lourdes ha dit...

Sona Be