dimecres, 27 de febrer del 2013

feliç aniversari, Hands !!!


Feliç aniversari, Hands! Com a la fi la cosa va complicar-se per baixar tots el dia del teu aniversari, en Long John va tenir l'idea d'organitzar aquesta performance per penjar-la al youtube, i tots el vam seguir amb entusiasme. Naturalment, no t'escaparàs de les visites de rigor. En Sinfu ja estava parlant de baixar a veure't amb els amics dels billars i en Mandi. En Long John, no sé què va dir de baixar en un iot d'un tio que li deu pasta a la seva dona. En Doc també estava parlant de baixar a veure't amb en Vito, a qui es veu que vas impressionar d'allò més amb lo del doble cercle per marcar les potes dels ànecs del Delta. I jo conec una estudiant a qui estic segur que li faria molta il·lusió visitar el Parc Natural. En fi, que ves preparant fideuà per tothom i una truiteta de bolets per en Doc i per a mi. Jo, a més, puc menjar tot el marisc que vulgui ... ho dic per si trobes que, una truita, no és un menjar adequat. Vinga, una super abraçadota i fins aviat, company !

7 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Calla, calla, que a mi encara em fa mal tot després d'aquest ball!

Mig segle és mig segle, efectivament, i encara que sigui amb retard s'ha de celebrar dignament... si és que som capaços de mantenir la dignitat en una celebració de les nostres!

MOLTES FELICITATS i ja ens explicaràs que més t'han regalat (a part d'aquesta Kalinka -en cirílic Калинка, segons la vikipèdia- ballada amb tanta il·lusió.

Israel Hands ha dit...

Gràcies companys, m´ha fet riure molt el ball.I jo que creia que només sabieu ballar munyeires!
Be,ara de debò,intentem fer el possible per a veure´ns plegats,quan sigui i on sigui.

sinfu ha dit...

Quin mal que em fan les cames després del ball!
Hey Hands, HAPPY BIRTHDAY!!!

Roy Batty ha dit...

La veritat és que, gràcies a en Doc, i als remeis infal·libles que li va passar en herència en Makarios, ens hem pogut recuperar de l'esforç. Bé, en Long John diu que a ell no li fa mal res i que som una colla de vejestorios, però la veritat és que ell no va fer un gran esforç movent el mocadoret.

Israel Hands ha dit...

Thank you Sinfu,"es para mi un orgullo y un honor entrar en el club de los 50".

Israel Hands ha dit...

Be Batty,celebro que el "Mata Dolores",us hagi anat be.

Roy Batty ha dit...

Però què bèstia que arribes a ser, Hands!