dimarts, 19 de febrer del 2013

Els Geògrafs Suecs

Per segón any consecutiu, els alumnes de "Climate Change: a Geographical perspective" del Departament de Geografia de la Universitat de Goteborg han tornat de visita a les Salines. Sembla ser que la conca de l´Ebre ressulta ser un bon lloc on poder aplicar els coneixements ...o be un bon lloc per a visitar a l´hivern, sobretot si vens d´un lloc gèlid com Suècia. M´agradaria que el nostre expert en docència, Pierre Nodoyuna, recomanés aquesta destinació als estudiants que es puguin permetre´s una beca Erasmus entre altres coses per què poden gaudir d´una sèrie de viatges, impensables en el sistema educatiu universitari del nostre país (viatges, a més a més, completament subvencionats). Em comentaven que l´any passat, finalment van anar a Xina (després de passar per aquí i per Lapònia), i que enguany el quedava pendent una "sortida " a Kenya. Alexander Walter i Kerstin Ericson són els profes que els acompanyen, així que si algú vol contactar amb el Departament (Department of Earth Sciences) pot fer-ho a través d´ells dos. Personalment m´agrada rebre aquests tipus de visites (Sinfu, no és el que estàs pensant) ,tot i que amb el  meu anglès d´anar per casa no se si entenien massa el tema. Clar que si van tornar, deu ser per alguna cosa.

6 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Espera, en Pierre és el nostre expert en decència? En fi, jo estic totalment d'acord amb en Sinfu quan pensa (encara que no s'atreveixi a dir-ho) que no sé jo si seria en Alexander Walter i Kerstin Ericson a qui m'agradaria contactar. Però pot ser una manera de fer-ho, clar. Canviant de tema, me sap greu que, havent-te ficat les botes de diumenge per sortir guapo a la foto, se t'hagi hagut de ficar darrera el tio més ganso del grup.

Roy Batty ha dit...

Just un apunt, Hands. Si, com tu dius, venen d'un lloc gèlid com Suècia ... què fan tots tant abrigats i cordats fins a dalt mentre tu vas amb un polar? Estàs segur que no t'han tornat a enredar?

sinfu ha dit...

Ho veus com tenia raó quan parlava del Hands i la neu? perquè a mi em sembla que més que sal, és neu una mica bruta i per això van tan tapats! Ara bé, hands, que diu la teva parenta de tanta sueca suelta? et fas el suec? Mira tu, si vols algú que t'ajudi a fer d'intèrprete, ja ho sap, que per això som amics! El Roy només parla bé el francés, així que només faria nosa, i el Long John, que vols que et digui, no crec que els hi agradi les seves tonadilles amb el piano.

Israel Hands ha dit...

Doncs el tio ganso del grup és el tal Alexander,i sobre la indumentària:tú vas llegir el relat de´n Sinfu "Calcetines"?,doncs si fas memòria veuràs que és igual però a la inversa.

Israel Hands ha dit...

Doncs mira Sinfu,si tornen a venir ja t´ho faré saber home,que per a això estan els amics!

Roy Batty ha dit...

Si, que en Sinfu va donar classes a la mili i està especialitzat en alumnat especial.