divendres, 8 de febrer del 2013

la geografia explicada ... diferentment


Us passo tres adreces de penya un xic especial. El gènere de personal que mai no vam creuar al departament: me guardaré molt de dir si dissortadament.
El primer es diu Joseph K. Kerski i és l'autor del vídeo que il·lustra aquesta entrada, però també d'un canal a youtube que porta per títol: geography uber alles on aprofita, vídeo si, vídeo també, per fer publicitat per l'empresa on treballa i fer algun que altre show abracadabrant.
Més seriosament, encara que no sé si gaire, la pàgina EMY Geography. Things for human geography courses.On EMY és l'abreviació de E Martin Yan, una professora que es defineix a si mateixa com Teacher-Reader-Learner-Crafty Bastard.
Entre els seus seguidors, hi ha un paio que es fa dir Geocrusader80, que publica coses força interessants. Bé que, algunes entrades, tinguin un sentit de l'humor discutible, com ara la presentació d'un estudi anomenat: The Urban Development of Damascus: A study of its past, present and future. Imagino que de rabiosa actualitat pels habitants d'aquesta ciutat.
I entre els nombrosos seguidors de l'amic Geocrusader, destacaria na Aurelie Barbaux. Tot i no haver quedat tant fotogènica com la madastra al patatabrava o al facebook, val la pena deixar-se caure pel seu espai cartography and mapping.  
I bé, no sé què més puc afegir ... ho deixo per avui.

3 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Demano excuses per no haver pogut passar per aquests enllaços però just una qüestió:imagineu-vos per un moment la de geògrafs de tot el mon que es deuen passar pel nostre bloc cercant ves a saber què,i la cara de moniato que se li deu quedar a més d´un.I que consti que no ho dic precissament,per la manca de posts interesantíssims.

Roy Batty ha dit...

Vinga, ja l`has deixat anar altre cop. Home, interessantíssims no sé si ho son, però encara ho serien més si tu també publiquessis alguna cosa. Clar, com ja no deus saber ni els diners que tens amb la sal que esteu venent als països on no deixa de nevar, deus pensar que aquesta és una activitat pròpia d`esclaus. I no, Hands. Te necessitem !!! Torna a escriure al GS i il.luminans amb la teva gràcia. A en Long John, ja no li dic res, perquè des de que té una dona rica, que ja no vol saber res de nosaltres. I en Doc, quan no està al Pirineu, està jugant al volley amb els avis del casal.

Roy Batty ha dit...

Més seriosament i en resposta a la teva reflexió, Hands. A l'hora que és, avui hem tingut 545 visites, de les quals, 510 entre les 12h00 i les 14h00, la majoria dels USA. I d'aquestes visites, 135 s'han entretingut amb l'entrada del VII CONGRÉS ESPANYOL DE BIOGEOGRAFIA, 21 amb la de geògrafs sense fronteres - geografos sin fronteras..., 11 s'han passat a veure les fotos de les castelleres al post una noticia esperançadora ... i la resta, un xic de tot ... Estic gairebé per proposar-vos un concurs de Miss Geo 2013 per fer explotar l'audimat. Vosaltres, que'n penseu?