dissabte, 9 de febrer del 2013

un matí a Ginebra ...

Avui pel matí ens hem llevat d'hora per anar a fer uns "recados" a Ginebra. Quan hem sortir pel matí de casa, tot estava blanc per la nevada que havia caigut de matinada. Imagino que es per això que ens ha sobtat no trobar neu a Ginebra, tot i que ha resultat no ser el que més ens ha sorprès.
Just al davant del temple protestant de la Fusterie es troba un dels mercats més polivalents de Ginebra. I si la petita restauració està assegurada per venedors de gaufres, panini, crêpes, cafès i sucs de fruits ... el que més cantava, i amb diferència, era el venedor de xurros de la foto.
L'altre historia que potser ja ni us sorprengui, és que la república estava mig buida perquè tenen vacances escolars. Però aquest buid estava llargament compensat per un munt d'espanyoles sabeeesss? que't trobaves per tot arreu i que estan passant el cap de setmana a la vila del fons del llac. En fi que, com ens ho imaginàvem, la crisi no frapa per igual a tots els habitants del nostre país, sabeeesss?

2 comentaris:

sinfu ha dit...

"es que, sabessss, los que cobran sobres extra, no pasan apuros" suposo que deuen dir...vas menjar xurros?

Roy Batty ha dit...

El més trist és que no crec ni que siguin de la confraria del sobre. I encara més trist, totes plegades, tenien una pinta de funcionaries que no s'aguantaven ... sabeessss?