dilluns, 18 de febrer del 2013

reunió urgent del politburó del GS

Pateix Joan Oliver
el síndrome d'Ortega Cano?
ULTIMA HORA. El politburó del GS s'ha reunit amb caràcter d'urgència per analitzar les greus declaracions al programa "El món a Rac1", de l'exdirector general del F. C. Barcelona, Joan Oliver, qui va admetre que Soriano va demanar controlar els correus electrònics del club. En un primer torn d'intervencions, moderades pel camarada Sinfu, va començar prenent la paraula el camarada Doc, que es va adreçar solemnement als participants demanant: Quan diu "correus electrònics", a què es refereix exactament?  Després d'uns instants d'emoció controlada, va prendre la paraula el camarada Long John, qui va dir: Qui és exactament aquest tio?  El camarada Hands va afegir que aviam si podíem fer via, que havia deixat una daurada al forn i li sabria mal que se li cremés. El camarada Batty va dir que en Joan Oliver, i el gest a l'imatge que il·lustra aquesta entrada, no fan sinó confirmar que aquest home pateix el sindrome d'Ortega Cano. Anava a desenvolupar la seva teoria quan l'Antoni F. va fer una entrada solemne a la sala de reunions i, amb una veu sepulcral, va dir: li vaig donar la llibertat, però també li vaig ensenyar a no deshonorar a la família. Tots els presents van assentir amb silenci i van comprendre el que l'Antoni F. acabava de dir. Abans de marxar, es va adreçar al camarada Sinfu i va dir-li: contacta la nostra antena a Viladecans i digues-li de la meva part que sembli un accident. Per la formalitat del comunicat de premsa ocupeu-vos vosaltres. Un cop transmeses les consignes de l'Antoni F., el politburó va publicar aquest comunicat: Reunit en sessió plenària al Sibaris Conferencing Centre, el politburó del GS vol expressar la seva més enèrgica protesta per les declaracions calumnioses realitzades per en Joan Oliver contra en Soriano. Què havia de demanar-li de controlar cap correu electrònic, sinó l'utilitza mai per escriure a ningú i a penes sap el que és? Ho sabrem els del GS, que mai no escriu res i, per un cop que ho fa, es converteix en una de les entrades més llegides, va afegir amoïnat en Roy Batty.

5 comentaris:

sinfu ha dit...

És que avui en dia, això dels sorianos se sembla molt als sopranos El problema ara és que ja hem donat l'ordre a la nostra antena de Viladecans i diu que si no li paguem el que havíem estipulat li fotrà un pinyu al Soriano. Què hem de fer? Avisem a l'Antoni F perquè ho pari tot o canviem d'objectiu i li passem la foto del Pencil?

Roy Batty ha dit...

La veritat és que, des de que s'ha tret la barba per jugar al voleibol, està que no el coneix ni la becaria. En fi, no et preocupis per la nostra antena de Viladecans, tu digues-li que li has venut la factura dels T-shirts a en Dino i que ha jurat que el matarà sinó el paga.

Roy Batty ha dit...

Per cert, m'agradaria recordar-vos que, com a membres del politburó del GS, sereu sotmesos a un control rutinari abans de la propera cimera ordinària.

sinfu ha dit...

cony! havia entes un control 'Urinari'...

Roy Batty ha dit...

No, això serà a la propera reunió del Presidium del GS. També està previst d'enviar els membres de la tripulació que no hagin escrit cap entrada aquest any a un establiment especialitzat per un control rutinari.