dimarts, 19 de febrer del 2013

catàstrofe econòmica arreu del mon ...

Ara resulta que no
treballaven per passar-s'ho bé
Un vent de pànic ha recorregut tots els mercats de valors del planeta, fins enfonsar-los fins nivells mai abans vistos, quan els treballadors d'arreu del mon han decidit secundar personalment la decisió de la diputada d'ERC Eva Piquer, que ha decidit plegar en no "sentir-se còmoda" ocupant l'escó. Segons l'agència Antoni F. sembla ser que hi ha molta gent que tampoc s'ho passa de conya treballant.

4 comentaris:

sinfu ha dit...

De fet, aquesta notícia em deixa esparverat! Com pot ser que hi hagi gent patint d'aquesta manera al lloc de treball? Solidaritat companys! Enviem-li una panera amb xocolata, aromes de Montserrat i algun llibre de autoajuda perquè es recuperi aviat i ens torni a donar tants i tants d'articles interessants. Suposo que injustícies com aquesta no abunden, però si hi ha algú més que no es trobi de gust a la feina, només ens ha d'enviar un mail al GS i farem el que sigui per millorar la seva posició perquè es pugui sentir més còmode-a. D'entrada li buscarem una feina picant pedra o treballant a les salines sota la direcció del Hands, que té molt bon cor...

Israel Hands ha dit...

Doncs a mi no em faria res,però potser més d´un (i d´una,of course)s´estimaria més un lloc al costat del Doc viatjant amunt i avall.També el Doc té molt bon cor.

Israel Hands ha dit...

I crec que tampoc és mala feina treure-li la neu de davant la porta de casa i del parking d´en Batty.Com diria un company que va estar currant a les Salines :"és com un gimnàs,però al aire lliure",o sigui,et posses catxes i a més a més et paguen.

Roy Batty ha dit...

Amb la que està caient al país i amb l'atur que hi ha, jo crec que un càstig adequat seria lligar-la a una cadira i, en plan Malcolm McDowell a Clockwork Orange, i passar-li 100 vegades aquest vídeo, première ibèrica d'un fenomen musical que tindria seguidors insospitats arreu del mon.