dimecres, 2 de juliol del 2014

argentina - suïssa ... pels pèls !!!

Oouufff !!! Per un moment crèiem que podríem guanyar l'Argentina. Quin partidàs, companys!

En fi que, a més de representar la multiculturalitat d'aquest país, en particular amb els fills d'aquells que van haver de fugir les guerres dels Balcans, tenim una selecció que sap aixecar-se després d'una derrota, seguir amb rigor un dibuix tàctic i complicar-li la vida a una de les millors seleccions del món. Hopp Schwiiz !!!

5 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Una veritable llàstima,i més tenint en compte el rival,que tampoc va demostrar massa cosa.Hopp Schwiiz !!!

Roy Batty ha dit...

Jo no sé si flipava més amb el dibuix tàctic que havia dissenyat en Hitzfeld o amb el rigor amb que el van seguir els xiquets durant gairebé tot el partit. Cada cop que agafava la pilota Messi, tenia enganxats dos o tres tios menjant-li l'espai. I 3/4 del mateix en Di Maria que, a més, havia de lidiar amb un Rodríguez que ha estat immens tot el campionat: sé que deixa la Bundesliga, i he escoltat tirs de que podria anar al Madrid, tu has escoltat alguna cosa?

Ara que, ells també van fer una defensa en zona força guapa. Llàstima que els xiquets no aprofitessin les oportunitats que van tenir.

I parlant de xiquets, la "darrera" d'en Guardiola no té desperdici. Va la premsa argentina i qualifica en Shaquiri de "Messi de los Alpes" i en Guardiola va i diu que ha entrenat els dos i que Shaquiri és un bon jugador per jugar mitja hora, no més. Dic jo que, si compta amb ell, és una manera molt particular de motivar-lo. I sinó compta amb ell, una manera molt particular de fer baixar el seu preu de traspàs. En fi, com ja s'ha carregat una pila de joves que prometien, imagino que un de més ... Millor me guardo el que penso.

Tornant al partit ... estava super excitat amb la possibilitat de que guanyéssim o, al menys, arribéssim a la prorroga. Benaglio (que juga al Wolfsburg amb Rodríguez i va guanyar una Bundesliga amb aquest club) estava en vena i va aturar tot el que no va aturar al partit contra França i ells tenien una pressió enorme al damunt. La veritat és que si, que creia que passàvem. Però en fi, al menys hem caigut amb el cap ben alt. Ja és això, no?

Israel Hands ha dit...

Doncs gràcies per l´anàlisi del partit,per què el vàrem haver d´escoltar a la ràdio per què no el feien en obert ni pel digital+ (no va adquirir els drets).I ara tremola amb les emisores que radiaven el partit:la cope,radio marca o la ser,o sigui excepte explicar molt de tant en tant el que passava al camp, et pots imaginar tot tipus de comentaris.
Sobre la possibilitat que en Rodríguez faci cap al madrid,no he sentit res.

Israel Hands ha dit...

Per cert ja m´han informat sobre els greus disturbis que s´han produit amb motiu de l´eliminació de l´equip.

Roy Batty ha dit...

Mort de riure, Hands. De fet és tracta d'un vídeo viral que ha corregut per tot arreu i en un munt de llengües. Imagino que ens tenim ben guanyada la reputació que tenim! En fi, res com riure's d'un mateix.