dijous, 17 de juliol del 2014

confirmat: espanya segueix anant bé

Malgrat els atacs dels "genios de la maldad" contra la política econòmica del govern, la realitat continua sent tossuda i ens demostra que, malgrat algunes advertències totalment prescindibles, el govern  segueix amb decisió amb les inversions que van fer que el creixement d'aquest país fos l'enveja d'Alemanya.

En efecte, a la seva edició d'ahir, l'Enerzine ens informava que Alstom havia guanyat un contracte per l'electrificació d'una central de transformació i les catenàries dels 44 km de la linia de AVE que unirà La Robla (León) a Pola de Tena (Astúries), passant pel Tunnel de Pajares. Una inversió imprescindible en aquests temps de crisi.

Felicitem-nos de que els tests PISA només els hagin de passar els joves estudiants. Perquè si els haguessin de passar els membres d'aquest govern i els parlamentaris que donen suport a la seva política econòmica, me temo que  ...

3 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Tú que estas al lloro d´aquestes coses:hi ha cap polític espanyol al consell d´administració d´Alstom?
Encara diria més:hi ha cap polític europeu?.
Després de les seves relacions amb Alstom,és possible que en Makarios estigui al darrera de l´adjudicació de tant imprescindible projecte?

Roy Batty ha dit...

Mira, Hands. Una cosa és que't passis les reunions del Consell d'Administració del GS dormint. I una altra que no et llegeixis mai les actes. En fi, miraré de resumir. No sabent què fer dels rendiments del capital que s'acumulen als nostres comptes bancaris offshore, en Sinfu va proposar d'invertir una part en la compra d'accions d'Alstom. La cosa va de que, fa ja mesos, en Sinfu va escoltar en un pub que Alstom podria acabar per estar en venda. I que Siemens i General Electric podrien estar interessades en comprar-la. Seguint amb la lògica europeista francesa, la companyia ha acabat sent venuda a General Electric (una companyia americana). I seguint amb la lògica econòmica espanyola, la concessió de l'AVE no ha estat acordada a una empresa que té la seu a un país que cobreix el deute descomunal espanyol, sinó a una empresa de capital americà. Com el Consell d'Administració del GS va saber anticipar la lògica mental d'aquesta tropa, resulta que les nostres accions valen ara 3 vegades el preu pel que les vam comprar. Si algú té idees d'on invertir aquestes plusvàlues, que es manifesti ràpidament.

sinfu ha dit...

Com bé sabeu, jo no sé gens d'economia però els contactes que m'informen al pub, sí. Ara bé, pel que fa a l'inversió de les plusvàlues, el que no hem de fer, és fer cas al Long John. Fa poc em va dir que tenia uns calerons a Gowex mira què ha passat...