dijous, 20 de novembre del 2014

catalunya oblida els herois del 9N



La Generalitat de Catalunya va enviar un darrer correu electrònic als voluntaris del 9N, agraint-lis la seva tasca, i anunciant que passava a destruir els registres on estaven inscrits per evitar-lis qualsevol responsabilitat jurídica (El Público). Uns altres que no s'han assabentat de res sobre les informacions que s'arxiven a la xarxa.

Avui, 20 de Novembre, en el tercer any triomfal del triomf de la reacció a unes eleccions generals, som molts els que trobem injust que no es reconegui en les diferents cadenes de TV i ràdio espanyoles i les seves tertúlies patriòtiques un treball infatigable per convèncer els catalans que, a part de ser uns nazis, no ens mereixen ser espanyols, ni tenen res a fotre a l'Espanya Una, mentre ens prohibeixen marxar amb la Constitució.

Reconèixer també en tot aquest equip de persones altament cultivades una tasca de la que el fet més important a destacar seria el de haver convertit Artur Mas en un independentista radical: cosa que el deu fer riure de valent. Tampoc seria just oblidar que, gràcies als silencis dels "espanyols demòcrates", avui som on som i ens trobem en la situació que ens trobem. Els mateixos demòcrates que li reconeixen drets al poble de Palestina que li neguen als catalans.

Cal demanar-se, què hauria estat de l'independentisme sense el treball dels hereus del franquisme i el de tots aquells que el van recolzar per activa o per passiva amb el seu silenci còmplice.