dissabte, 22 de novembre del 2014

toda buena estafa necesita una distracción



Un tío que'm va presentar en Sinfu a la Uni, i del que no me'n refio gaire, m'ha dit que dilluns vinent passaran el film Ladrón que roba a ladrón a 13TV. I que aquest film s'integra dins de la formació de tècniques professionals del personal de la cadena: 7 Técnicas psicológicas de estafadores.

Segons la penya de Rotten Tomatoes (la veritat revelada pel que fa al cinema), els crítics la van trobar més aviat fluixa. Però donat que a més del 70% del public li va agradar els crítics poden seguir sentint-se professionalment satisfets del valor social de la seva tasca. Més, tenint en compte que la productora va guanyar tres vegades més del que havia invertit, que ja li agradaria a més d'un poder dir el mateix de l'aeroport d'Alguaire.

En fi, no he vist res d'altre que el trailer perquè la meva religió m'impedeix veure aquest tipus de films. I del trailer m'he quedat amb la frase que dona el títol a aquesta entrada i que trobo força adient si penso en el moment polític que estem vivint: això també va per a tu, Albertillo, que ni els teus t'estimen!.