divendres, 7 de novembre del 2014

Les putes receptes de la iaia



Companys,m´agradaria compartir amb tots vosaltres aquest desternillant bloc de receptes de cuina (també és un llibre). La qüestió és que et fa pixar de riure tant la introducció de cada plat, com l´explicació de la recepta en sí. La darrera entrada del bloc però, no fa cap tipus de referència a qüestions gastronòmiques: sota el títol de "Carta al puto Gobierno" (amb això ja ho diu tot), els hi fot una bona repassada a tota aquesta colla de manguis que estan instal,lats al poder. No us ho perdeu!!!

10 comentaris:

Roy Batty ha dit...

boníssim !!!

Israel Hands ha dit...

Què passa? ja heu posat en pràctica alguna de les putes receptes de la iaia?

Roy Batty ha dit...

Home, l'expert gastronòmic del GS és en Sinfu. Esperem que sí que ja n'hagi pres nota.

En Doc no crec perquè, segons fonts familiars, corre per Sort amb l'excusa de que ha de comprar loteria a la Bruixa d'Or.

Israel Hands ha dit...

Home,si no és que amb els anys l´ha perdut,el Doc tenia una certa afició a la cuina.
A veure,tampoc crec que s´hagi de ser un expert per a començar per quelcom senzill...no sé tipus amanida alemanya

Roy Batty ha dit...

Vull deixar clar que tu també et defenses més que bé. I que pel que al Doc, el darrer cop que'ns vam veure, va preparar-me una truita de bacallà i porros que estava boníssima. Ara bé, en Sinfu, des de l'episodi de les seves classes de preparació de truita de patates a Tokyo, va passar a ser un ésser superior (al menys pel que ell m'explica, clar).

Israel Hands ha dit...

Si bueno,a mi el que m´agradaria és que en Sinfu ens fes cinc cèntims sobre els seus avenços en l´art de netejar peix.

Roy Batty ha dit...

Millor que deixem el sexe de banda i li transmeteu ànims al Sinfu. Perquè porta al damunt una depressió de Cal Déu des de que es va trobar mitja dotzena de fesols a una llesca de barmbrack.

Israel Hands ha dit...

Home gairebé és com si s´hagués trobat la fava al tortell de reis.Ara que hagués pogut ser pitjor si s´arriba a trobar la medalla.

Roy Batty ha dit...

Lo de la medalla no faria sinó confirmar els rumors que corren per la premsa madrilenya sobre una conspiració al "Grupo Catalán del Congreso" que, dirigida per una treballadora de la casa, estaria destinada a fer caure Duran i Lleida i reemplaçar-lo per un nou home fort que actualment viu un exili forçós a Irlanda.

Però quan li ho demanes a en Sinfu, sempre et surt amb que son els de Ca la Pepa, que's moren de riure fent-lo passar per l'esperança blanca de la democràcia cristiana als comunicats que envien a la premsa madrilenya.

Jo, per si de cas, esperaré per veure si en Sinfu agafa un avió cap a Madrid, si pensa tancar-se amb algú a un despatx del Congrés i perquè fer.

Israel Hands ha dit...

Amb tot el que has exposat no vull ni pensar que passaria si, a més a més,li hagués sortit l´anell.En fi,esperarem les notícies.