dijous, 13 de novembre del 2014

la faixa està de rebaixa !



segons el PP, un 30% del cens
electoral estaria composat
per anarquistes
Es un secret a veus que a les files del PP regna una gran confusió i que molts dels seus militants comenten confidencialment que, ara mateix: "si el PP se comprara un circo, le crecerían los enanos".

No és solament la mala sort en el boicot del 9N: des dels cyber atacs fins a l'assalt feixista a l'escola d'Hoteleria de Girona. Segons Libertat Digital la fiscalia de l'estat actuarà amb la independència i la celeritat amb que va actuar el 9N, i serà implacable contra aquests atacs a la convivència.

Tampoc és a causa que l'Interpol hagi publicat amb caràcter molt urgent una ordre de detenció internacional i demanat la presó preventiva de Martín Villa y altres 19 imputats per crims franquistes. També en aquest cas, Libertat Digital ha informat que la fiscalia de l'estat i els tribunals espanyols actuaran amb la mateixa diligència que pel 9N i faran regnar el "imperio de la ley".

No. El que més preocupa a les files del PP és el quocient intel·lectual dels seus dirigents.

Més que res perquè, seguir amb la lògica d'associar tota la penya que no va votar el 9N a l'unionisme portaria a acceptar que poc més del 28% del cens electoral espanyol està constituït per anarquistes que es van abstenir a les darreres eleccions generals, als que s'haurien d'afegir els vots nuls d'aquells anarquistes que es van desplaçar per mostrar la seva disconformitat amb el sistema (Wikipedia).  De seguir amb aquest discurs, es correria el perill d'obrir els ulls als ciutadans mostrant-lis que el PP governa el país amb majoria absoluta gràcies als vots de poc més de 10 milions de votants sobre un cens electoral de poc més de 47 milions (Wikipedia). Amb el que, comparativament al que ha afirmat el PP sobre el passat 9N, s'arribaria a la conclusió de que el PP va fer un ridícul esgarrifós a les darreres eleccions generals

Més perillós encara!  El pitjor d'aquest discurs és que seria complicat de defendre una constitució on gairebé un 33% de penya es va abstenir i més d'un 10% que va anar a votar, no la va acceptar ... d'això fa 36 anys! (Wikipedia)

Com ens deia off the record un militant del PP al que el seu metge li ha recomanat no escoltar mai més Sánchez-Camacho si vol salvar la seva ulcera: Més val que Rajoy i Soraya no tornin a obrir la boca perquè, una de dos: o va haver un referèndum i l'opció sobiranista va guanyar-lo amb més d'un 80% dels votants (El Mundo), o bé la constitució espanyola va ser acceptada per poc més de la meitat de l'electorat fa 36 anys, i el PP governa il·legalment amb majoria al parlament espanyol. 

Com diria en Jaume Perich: No me farcies de carordias, ni me remueldas las leporcias.

15 comentaris:

Israel Hands ha dit...

En fi,el de sempre des de que "governen",no fan més que tirar-se pedres a la teulada amb les seves declaracions.No sé qui ho deia,però segurament és cert:cada cop que obren la boca creix el nombre d´independentistes.
Sempre he sentit dir que les coses cauen pel seu propi pes,doncs a veure si és veritat!!!

Roy Batty ha dit...

Diuen que de l'il·lusió també es viu. I ho puc confirmar, perquè és el meu cas. Amb tot però, se'm fa molt difícil de creure que la penya que corre per les Espanyes no acabi votant als de sempre.

Israel Hands ha dit...

A veure,que els fatxes són els fatxes i aquests sempre voten davant la desidia de la resta de penya.Només es tracta de que aquesta resta tingui ganes de canviar-ho:motius no els hi falten.

Roy Batty ha dit...

Doncs sí. I crec que un problema que arrosseguem des de fa massa anys és no anomenar aquestes coses pel seu nom i amagar-les sota una sèrie d'eufemismes infumables.

Ni centre-dreta ni romanços. Són el que mai han deixat de ser. Podria dir que el més patètic és que la seva arrogància, combinada amb la bilis que destil·len, els fa donar la nota per enllà on passen. Però la veritat és que els seus nivells de bilis són tant patològics que s'acabaran matant entre ells.

Israel Hands ha dit...

Ha,ha,ha...centre-dreta...Crec que aquest mot ja ni s´utilitza.Ni ells mateixos es veuen en cor de definir-se així.
I si,amb kla bilis que destilen ja la podrien embotellar i treure-la al mercat,que potser es treurien una pasta.

Roy Batty ha dit...

Com deia en Quino: Nunca falta alguien que sobra

Israel Hands ha dit...

Encertat tot i que la llista dels que sobren és moooolt extensa.

Roy Batty ha dit...

Me temo que la llista de la que parles no és la d'assistència al curro, oi?.

Israel Hands ha dit...

Hahaha,no però ben be podria ser-ho.

Roy Batty ha dit...

En tot cas, parlant de feixistes, si existís déu i hagués escoltat les meves oracions, faria molts anys que Alfonso Guerra s'hauria carbonitzat per combustió espontània.

Com malauradament no és el cas, utilitzaré les seves pròpies paraules per dir-li a Pedro Sánchez que deixi de veure orxata i decidir entre seguir una estratègia federal o expulsar del partit els corruptes de la primera hora com Alfonso Guerra.

Una altra cosa seria que la comissió de disciplina, que la seva banda va utilitzar sempre contra els mateixos, se l'apliquessin a aquest indesitjable per tancar-li políticament la boca quan s'expressi com a representant del partit.

Roy Batty ha dit...

Sento haver-me disparat. Però és que veure que el tio que va institucionalitzar la corrupció familiar i la dictadura al sí dels partits, trencant amb qualsevol possible democràcia interna o al sí de les diferents federacions del seu partit.

Un tio digne de la herència franquista, traient pit per haver-se carregat la voluntat popular expressada en un referèndum des del seu búnquer al congrés. Un tio que té la barra de dir que les lleis s'han d'aplicar fins i tot si van contra el parer de la majoria.

Veure la maldat en la mirada d'aquest individu des de fa tants anys i la incapacitat del seu partit per traure-se'l de sobre.

Tot plegat, me treu de polleguera!

Israel Hands ha dit...

I no és d´estranyar que et sulfuris així:aquell tio amb posat de "señorito" camuflat amb americana de pana.Si comencem a rebobinar (que sembla que ells mateixos ja s´hi han posat airejant les turbulències dels Pujol)tota aquesta tropa que han anat saquejant des de ja fa massa temps,aniran destapant-se un a un.
Una altra cosa,clar,seran les conseqüències...si és que les hi ha.

Roy Batty ha dit...

Home, lo de destapar-se, no sé jo. Avui he llegit que CiU, el PSC i el PPC s'estan tapant mútuament les vergonyes. També veig força tapada a Joana Ortega, segurament perquè les temperatures deuen haver baixat moltíssim.

En qualsevol cas, sembla que Soraya no hauria de preocupar-se: car en Mariano està preparat per afaitar-se i cobrir-la quan el fred arribi.

Israel Hands ha dit...

Hahaha,"Soraya tápame que tengo frio".I encara que tingués calor també li demanaria.
En altre ordre de coses,es desesperant (i encara ho deu ser més per a en David Fernàndez),veure com tots s´apunten al carro anticorrupció per a després anar esborrant de la llista als del seu partit,encara que estiguin imputats.
Una puta pena.

Roy Batty ha dit...

A la vista de les darreres enquestes i dels resultats estimats per CiU (o fins i tot el PSC o el PPC) i si els comparem amb els de la CUP, potser sí que tenia raó en Winston Churcill quan deia allò de que "cada poble té el govern que es mereix". El que passa és que, després de les eleccions, resulta que ningú els ha votat, clar.