dimarts, 18 de novembre del 2014

el TC suspèn la independència de les colònies

El Tribunal Constitucional (TC) ha acceptat a tràmit una querella interposada pel PP contra el procés antidemocràtic i anticonstitucional amb el que les colònies americanes van tirar endavant un procés il·legal d'independència que no va ser ratificat ni pel parlament ni pel poble espanyol. La independència d'aquestes regions queda doncs suspesa, a l'espera d'una decisió ferma del tribunal.

Els governs regionals americans han presentat recurs de suplica al TC, al que demanen reconsiderar i deixar sense efecte l'admissió a tràmit de la impugnació de la independència de les colònies. També una suplica al fiscal general per anular les querelles per sedició que demanen la detenció dels presidents de les repúbliques.

El trio de la benzina: PP, UPyD i C'S, sostinguts per la premsa madrilenya, l'església i una divisió cuirassada de tertulianos sobreexcitats sota les ordres de Isabel San Sebastián, han reaccionat titllant de nazis els presidents d'aquestes regions hispanoamericanes per no haver demanat el permís del parlament de la nació espanyola per engegar un procés referendari, on el poble espanyol també tindria dret de vot: com ja va passar amb els processos exemplars d'independència de les antigues províncies espanyoles de Ifni, Sahara, Rio Muni i Fernando Poo (Wikipedia) .

Per completar aquesta ofensiva mediàtica, el president del govern ha decidit visitar les colònies per donar-lis una informació fidedigna sobre els milers de galions que, sota les ordres de l'almirall Cristóbal Montoro, han sortit de la península ibèrica per transportar a Amèrica tones d'or, plata i sucre, destinades a alleujar la crisi econòmica que pateixen les colònies a causa dels seus elevats dèficits.

La penya de Podemos ha cridat l'atenció sobre el fet que els criollos de les repúbliques hispanoamericanes i l'aristocràcia espanyola fan part de la mateixa casta i han convocat a totes les forces progressistes -menys la CUP- a seguir units i preparar un congrés constituent a ciutat de Cadis.

6 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Quan la realitat supera a la ficció: El cap de l'Estat Major compara la situació a Catalunya amb la pèrdua de les colònies del 1898

Israel Hands ha dit...

Pensava que tota aquesta penya vivia ancorada al segle passat,però veig que encara van més enllà.Encara se´ls enfonsarà el J.S.Elcano i fotran la culpa als catalans.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Home, és que l'enfonsament del JSElkano va ser culpa dels catalans! Ah, que encara no s'ha enfonsat? Bé, ja arribarà...

Roy Batty ha dit...

Doncs jo crec que si per 130 kg de cocaïna s'ha d'enfonsar el Juan Sebastián Elcano, els culpables s'haurien de buscar al sector de la construcció naval.

Israel Hands ha dit...

Amb la feinada que tenen amb els catalans només els hi faltaria haver d´ocupar-se també dels gallecs liderats per Antón Reixa que,per cert,no sé si encara ostenta la presidència de la SGAE.

Roy Batty ha dit...

Quan saps que hi ha penya disposada a matar per una plaça de profe i que aquest tio va deixar la que tenia per crear 'Os Resentidos' ....