dilluns, 17 de novembre del 2014

mai no és tard per tornar a veure'ls




Et recomano donar un cop d'ull a aquests dos vídeos de la CUP que acabo de descobrir i que, malgrat tot, mai no és massa tard per a tornar a veure'ls: anem més enllà i ho podem tot


5 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Quan he acabat de veure'ls se m'han entelat els ulls... Moltes gràcies!

Roy Batty ha dit...

Home, ara per ara, son els únics que no han caigut en el parany de blavejar la senyera per donar com a bona la divisió provincial de 1833.

Pel que fa a la teoria, a mi també m'emocionen. Pel que fa a la praxis ... espero que deixin de banda discursos rovellats com el de la Vaga General i passin a quelcom més modern i programàticament més concret.

I ja posats, m'agradaria que ho portin endavant lluitant per guanyar algun ajuntament a les properes municipals. I així demostrar als de "Podemos" que la base del poder popular es troba als municipis i no al Congrés dels Diputats.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Vols dir el congrés de diPUTAts?

Israel Hands ha dit...

Totalment,d´acord:com deia el vell Miró la "madre del cordero" es troba a nivell municipal.Ja veurem.

Roy Batty ha dit...

Doncs no sé què dir. Perquè, quan els culpables no son els catalans, ho son els jueus ... quan no ambdós.

En fi, és el que diu una coneguda publicació peruana: En realidad, la madre del cordero fue él, sí, nada menos que él, el hijo, si no de la eterna discordia, pues sí de la imposible concordia, aquel díscolo y enfermizo genio, aquel gran vago llamado Marcel Proust.