diumenge, 30 de novembre del 2014

estamos perdidos, mariano. al agua !!!



http://www.libertaddigital.com/sociedad/soraya-otra-vez-portada-de-el-mundo-ser-mujer-y-joven-es-una-combinacion-explosiva-1276348483/
Malgrat el que pugui dir en Long John sobre la Cospedal, a mi, la pava del govern que'm té el cor robat (sí, clar, robat!) és Soraya i el seu antimarxisme. No, no estic pensant en Karl, sinó en Groucho i una de les frases que adorava utilitzar (1): Es mejor permanecer callado y parecer tonto que hablar y despejar las dudas. I clar, com Soraya és molt de dretes, doncs ha decidit fer el contrari del que recomana l'ortodòxia marxista.

Com tothom sap, no és el cas d'en Mariano que, quan es tracta de canviar la constitució, sí que segueix obstinadament els principis de la ortodòxia marxista: Estos son mis principios. Si no te gustan tengo otros. D'en José Mari, millor no dir res perquè, aquest ja fa temps que porta el delirium tremens al damunt i no deixa de veure aranyes per tot arreu.

Tornant a la meva adorada Soraya, he de dir que el passat divendres, després del consell de ministres, va seguir saltant-se no tant sols els principis de l'ortodòxia marxista, sinó també els de la filosofia hindú: Cuando hables, procura que tus palabras sean mejores que el silencio.

I com al PP de trens en saben un rato llarg, va sortir amb que: li segueix semblant un fet "molt positiu" la inversió en infraestructures que els últims anys s'ha fet en territori català, i ha subratllat que les quatre províncies estan connectades per AVE, "cosa que no tenen totes les comunitats"; que s'està treballant en el corredor Mediterrani ... Després de recordar molt oportunament que: Sort que el Govern d'Espanya supleix les carències de la Generalitat!" (2).

Ja saps que jo t'estimo molt, Soraya. Però no acabo d'entendre que, amb tot el que esteu treballant al Corredor Mediterrani, tingueu tant emprenyats els empresaris del País Valencià (3) justament pel contrari. Que me sembla que seran els següents a explorar la via de la independència.

Seguiu per aquest camí, Soraya. Que me sembla que acabareu fent que lo del Palau d'Hivern -no aquest (4)- sigui broma. Nosaltres seguirem el camí que'ns va marcar aquell gran lider del marxisme i cridarem: Mas madera, que es la guerra !!!


  • (1) En realitat l'autor de la frase va ser Abraham Lincoln.
  • (2) Santamaría: "¡Sort que el Govern d'Espanya supleix les carències de la Generalitat!", el periódico, 28.11.2014
  • (3) Els empresaris valencians consideren una 'burla' els incompliments en el corredor mediterrani, Vilaweb, 26.11.2014
  • (4) 'La 'moncloa' extremeña, en venta". El portal inmobiliario idealista.com promociona ya la residencia presidencial de Mérida, "una edificación palaciega", con jardín piscina y parabólica, el periódico, 27.11.2014 ... Vaja, espero que no li agafi ara una depressió al sàtrapa que es va gastar en la seva construcció els diners que no van arribar als extremenys..