divendres, 28 de novembre del 2014

Isabel SS vol treballar a la redacció del GS

Isabel San Sebastián
L'atmosfera de la darrera sessió plenària del politburó del GS estava carregada d'electricitat. Havíem rebut una oferta espontània d'Isabel SS per treballar al GS, i els membres de la permanent la teníem en videoconferència al locutori d'un amic pakistanès, al carrer de Deià cantonada Pollença.

Isabel va començar dient que comprenia el nostre estupor per la seva oferta, i va passar a explicar-nos que estava cansada de treballar amb fatxes i tenia ganes de treballar amb gent normal.

Començàvem a ensumar l'olor del sofre quan va afegir que, de fet,  encara que ell no la recordés, va conèixer en Sinfu mentre feia treball de camp per Cantàbria i Astúries per les seves novel·les sobre els visigots i la reconquesta. Que un dia, en Jiménez Losantos va parlar-li dels malparits del blog del GS i, quan va veure la foto d'en Sinfu al blog, va decidir que el seu lloc estava entre nosaltres.

Conscient del nostre escepticisme, va insistir en que en realitat no era gens fatxa, sinó que havia basculat al nacionalisme espanyol quan el cosí que li havia amargat la infància: Iñaki Cabasés, va acabar sent un peix gros de Nafarroa Bai. D'altra banda, estava molt cansada de respondre sempre que la que es passava la vida abraçada a l'Artur Mas no era ella, sinó l'Helena Rakosnik.

Veient que seguíem sense veure-la a la redacció del GS, va afegir que no solament no li hauríem de pagar un sou, sinó que seria ella qui ens el pagaria. Parlem-ne! que va dir en Doc, davant la nostra mirada de desaprovació. Va ser el moment que va aprofitar Isabel per explicar-nos un munt d'anècdotes pujades de to sobre en Federico Jiménez Losantos, Ana Botella, Aznar, Sànchez-Quemacho, ... La veritat és que ens va fer riure de valent, la "jodia".

En fi, ja de matinada, i no sense haver enregistrat abans totes les anècdotes que'ns va explicar, vam fer-li comprendre que els nostres lectors no comprendrien veure-la córrer pel blog. Així que vam proposar-li de redactar una carta de recomanació per treballar amb Curry Valenzuela i ens va dir que potser si que seria millor: Ouufff !!!  Cal dir que hi ha dies que ens guanyem de sobres els 30'000 euros de salari mensual.