dissabte, 8 de maig del 2010

contra el mal ...

Contra el mal ... la hormiga atómica !!!  Qui no se'n recorda d'aquella simpàtica sèrie de dibuixos animats? Feia anys que Hollywood anava al darrera de trobar un actor per representar aquest paper. Després de nombrosos càstings als USA, van fer un càsting a Cerdanyola i en Doc se'l va emportar de carrer. Estem impacients a l'espera de saber quan començarà el rodatge. I com una bona noticia mai corre sola, els mateixos estudis acaben de fer un càsting a Cork, i en breu anunciaran el nom de l'escollit com actor principal en un film sobre Top Cat.

6 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Clar que, tot i el càsting de la hormiga atómica ... és altament pertorbant la ressemblança de la foto amb un altre personatge del mon de l'espectacle.

Israel Hands ha dit...

Ignorava aquesta faceta del Doc.Tant dolenta és la paga de docent o és que porta a la sang el mon de la interpretació i la faràndula?

sinfu ha dit...

Diuen que el paper principal era pel Toloriu, però l'uniforme de formiga li anava petit i llavor en Pierre...

Roy Batty ha dit...

Va, Sinfu. Deixa de fer conya amb el Doc. Que tots sabem que tu també has fet els teus pinitos a Hollywood. I no et queixis, que pitjor ho va passar el pobre Larrabee.

sinfu ha dit...

Tu ja saps que gairebé he fet de tot professionalment parlant, però per culpa de la troncal vaig perdre el contacte amb el superagente....

Roy Batty ha dit...

Jo, Sinfu. Quin greu me sap. I amb la Barbara Feldon també vas perdre el contacte? Me fa mal de pensar que la deixessis per pelar la pava amb la Ma. Antigua, amb l'excusa de que era una infermera perversilla.