dissabte, 29 de maig del 2010

una de tele-realitat ...


No és exactament publicitat, sinó la recuperació per un anunci d'una vella emissió de la tele flamenca. Si podeu veure-ho sense morir de riure aneu ràpidament al metge, esteu morts! I si voleu mas madera busqueu In De Gloria al google. Feu doble-clic sobre el vídeo per veure'l a talla normal .

7 comentaris:

sinfu ha dit...

Roy, ja ens el vas passar aquest video...pero són molt bons!

Roy Batty ha dit...

Mare meva, val que no sé on tinc el cap aquests darrers temps? En fi, si que sé on el tinc però jo ja m'entenc. I tu, Sinfu? I els altres? On pareu tots plegats que no se us veu massa sovint? Tot bé, companys?

sinfu ha dit...

avui estic fent una caçola de rap, escamarlans i calamars amb mongetes i cigrons que ja et diré...i ahir vaig lliurar el darrer treball del curs i estic revivint el que sentíem ja fa tant de temps quan acabàvem a l'uni!!! i és clar, vaig sortir a fer unes beamish...

sinfu ha dit...

per cert, on tens el cap?

Roy Batty ha dit...

Caram, ha de ser dur de viure lluny i estar pensant sempre amb casa: ho portes bé, Sinfu?. De totes maneres, estic segur que tot estarà molt net i la cassola super bona. Felicitats per haver acabat el curs (tot bé, no?) i ... sobre on pugui jo tenir el cap, ja en parlarem un dia amb uns gots de Tullamore al damunt.

Israel Hands ha dit...

Si Roy,tot be.Embolicat amb la puta sal i barallant-me amb els obsolets sistemes de bombeig per a moure la salmorra d´un lloc a un altre.

Roy Batty ha dit...

No et barallis amb les màquines, Hands. Recorda't de Terminator. Un dia poden venjar-se i ja veuràs el que poden arribar a fer-te els sistemes de bombeig XDDD. Una abraçadota!