dissabte, 29 de maig del 2010

Ja no saben que inventar...

Pel que sembla la cosa està fotuda i de la mateixa manera que no hi ha vocacions suficients per cobrir places de capellans, ara aquests van i fan aquest vídeo...no sé si en Pierre hi té res a veure....

4 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Sinfu, que m'he mort de riure, tio. Amb el teu, segur. Però és que els altres no tenen desperdici: com ara la publicitat de les nenes i els nen mesetaris on es diu el que es diu. El que se m'escapa és que, veient-lis la cara als nens, no se'ls hagi passat pel cap de fer un link amb el vídeo de la Oreja. Clar que, la cançó dient-se com es diu ... en realitat és de la pura anti-geografia humana, no?

Roy Batty ha dit...

De totes maneres, jo no sé perquè es compliquen tant la vida. Amb lo fàcil que és veure què fan els geògrafs si entres "geògraf solitari" (amb cometes) al Google Images ...

sinfu ha dit...

la selecció d'imatges a google és digna, no ja de formar part del currículum universitari, és digna d'un curs de doctorat!!!

Roy Batty ha dit...

Va, Sinfu. Confessa-ho. A tu el que t'ha fet il·lusió no ha estat veure en Vito i la Sor a la selecció, sinó l'ampolla de Tullamore.