dimarts, 4 de maig del 2010

Oktoberfestival III

Aquí teniu en Doc fent un treball comparatiu entre les noies que serveixen les birres a Munic i Sor Citroën. El molt bèstia ha demanat una ajuda al Ministeri per la recerca (en Toloriu li dona suport a canvi de fer la recerca junts, aixi que, amb el suport d'el Vito, ho té coll avall). Ara bé, quan li va dir a na Assumpta que havia d'anar a fer treball de camp i analitzar les mostres i ella les va veure a la pantalla ... es va liar un sidral de no te menees.  Seguirem informant.

6 comentaris:

sinfu ha dit...

Veig que en Toloriu també està a la que salta. Suposo que ell voldrà entrevistar a les noies de Munic i li deixara al Doc el treball de recerca al departament perque el nano no tingui problemes amb l'Assun...això és un amic...???

Roy Batty ha dit...

Mentre no els hi expliqui la seva teoria del doble cercle versus el cercle únic ... Francament, veient el que té en Doc a les dues pantalles, començo a entendre un munt de coses.

Israel Hands ha dit...

No si,al final ja veureu com la pròxima trobada del GS serà al Oktoberfestival.Per cert?com ho teniu en aquestes dades.Ho dic per què el Doc va comentar alguna cosa sobre que anava uns dies per allà a la vora i ens podria fer unes reserves.

Roy Batty ha dit...

Jo si que m'ho prenc amb reserves. Què vols que't reservi? Si cada cop que hi va, va a casa d'uns amics seus (que no ens ha presentat) i la nevera tremola en quan el veu arribar

Israel Hands ha dit...

Home,si després de buidar-los la nevera encara són amivs seus,deu ser per alguna cosa,digo.

Roy Batty ha dit...

Jo he escoltat dir a en Nunes que es veu que els fa riure molt.