dimarts, 11 de maig del 2010

vaja, quins granujillas !

Feia temps que'ns estàvem dient amb en Sinfu: aquesta penya porten una de grossa entre les mans. En Rivers i Johnny desapareguts, les aparicions d'en Hands podien ser una encertada estratègia de camuflatge, però no era suficient per dos guineus com en Sinfu i jo. Un cop més, l'atzar ha fet bé les coses. Buscant una americana guapa per la propera lectura de tesi d'en Doc, més que res quelcom que no pogués oblidar fàcilment ni la becària, ni el tribunal, ni el public ... vam caure sobre el grup que aquests granujilles s'han muntat sense dir res. Bon vent, companys!

8 comentaris:

sinfu ha dit...

sort que s'escriu separat que si no deria Lo comía...vindran a Irlanda?

Roy Batty ha dit...

Home, a punt ha estat la cosa ... de que vinguin a Irlanda, vull dir.

Israel Hands ha dit...

Collons,ja era hora.Jo aquí fent muntatges a veure si feia sortir el teu costat creatiu i sort que al final,t´en ha sortit una de bona.Per cert,que no hagués estat de més aprofitar el paio de dalt de tot per a col.locar a algún conegut,no?

Israel Hands ha dit...

Hombre si vindrem a Irlanda.El que passa és que quan ens vegi la penya del Heinchys i noti que ens coneixes,el teu prestrigi a Cork pot patir una devallda important.I lo mismo digo monsieur Batty.

Roy Batty ha dit...

Va, Hands. Que sé que ets un tio legal i que ho estàs passant molt malament. Però no vull que pateixis més pel que puguin pensar els del Heinchys. Pensa que'n Sinfu ja el coneixen (i no és l'únic!). I sobre el paio de dalt, havia pensat en ficar el careto d'en Bou o d'en Dino. Però com tots dos son col.legues d'en Sinfu i ell és de natura rancuniosa ...

Roy Batty ha dit...

Canviant de tema. Si teniu un moment, penseu en entrar geografia de muntanya al buscador d'imatges de Google i ja veureu quins galifardeus surten a la primera pàgina.

Israel Hands ha dit...

Collons!entre els catalans universals i la geografia de muntanya,estem per tot arreu.No sé si voldria saber a quants llocs més debem sortir,segons el que poses al cercador d´imatges...

Roy Batty ha dit...

Ja sé que estàs pensant que, amb les vegades que surt, si entres Bou al cercador d'imatges, sortirem també. Doncs no és exactament això i, creu-me, el resultat és inesperat (a tu et diu alguna cosa Bou Minisuka?). Clar que, si busques en Sinfu(l), a part de les conegudes, pots trobar-te alguna sorpresa. Me sembla que si li afegeixes una "l" a Sinfu, en anglès vol dir pecador ... imagina el que't pots trobar a la xarxa!